Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Αποχώρησε ο Χαλκιάς, πρόβλημα με Αβραάμ, Νίνη


Μήτρογλου, Παπαδόπουλος και Νίνης στην πρόπονηση της Εθνικής... Ο Κώστας Χαλκιάς δεν θα είναι τελικά στην διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με την Ουκρανία, καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει την προπόνηση της Πέμπτης, λόγω ενοχλήσεων. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε στο κανονικό πρόγραμμα, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να του συστήσει να αποσυρθεί και να ξεκινήσει θεραπεία.

Από κει και πέρα, οι Σωτήρης Νίνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στον λαιμό του και κρίθηκε σκόπιμο να μην συμμετάσχει, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς και ακολούθησε θεραπεία.

Ο Οτο Ρεχάγκελ πάντως, δεν φαίνεται ότι είχε κανέναν από αυτούς στα πλάνα του, καθώς στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, είχε ανακοινώσει έξι παίκτες που θα ξεκινήσουν το Σάββατο και είναι οι: Κυργιάκος, Μόρας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα και Σπυρόπουλος.

Οσο για την θέση του τερματοφύλακα, με δεδομένο ότι ο Χαλκιάς έχει να αγωνιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα, Τζόρβας και Σηφάκης, "μονομαχούν" για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: