Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ύμνοι" Σάντος για Ντέκο



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε εφημερίδα για το 70ο παιχνίδι του Ντέκο με τα χρώματα της Εθνικής Πορτογαλίας, εκθειάζοντας το ταλέντο το 31χρονου μέσου.


Στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Βοσνία ο Ντέκο θα συμπληρώσει 70 συμμετοχές με χρώματα της "μικρής Βραζιλίας", φτάνοντας έτσι τον Ζοάο Πίντο στην δέκατη θέση του σχετικού πίνακα, με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες εμφανίσεις.

Μιλώντας στην "Ojogo", ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος εκθείασε τον 31χρονο πλέον μέσο, λέγοντας πως η Πορτογαλία πρέπει να αισθάνεται τυχερή για το γεγονός πως ο Ντέκο επέλεξε να παίζει με τα χρώματα της, αντί για την Βραζιλία.

"Είναι ένα μεγάλο προνόμιο για την ομάδα το να παίζει σε εμάς ο Ντέκο. Πρόκειται για ένα παίκτη με αξιόλογη καριέρα και εξαιρετικό ταλέντο. Επίσης είναι σπουδαίος άνθρωπος και αξίζει περισσότερη τύχη στο ποδόσφαιρο.

Βγήκαμε κερδισμένοι από την επιλογή μας να του προτείνουμε να παίξει στην Πορτογαλία. Ελπίζω πως θα συνεχίσει να παίζει με το ίδιο πάθος, γιατί έχει πολλά να δώσει ακόμα". Eίπε ο Σάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: