Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ - «Δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Και ο Νέρι Καστίγιο συνεχίζει τον δικό του μοναχικό δρόμο. Σύμφωνα με τον αδερφό του, προτίθεται να προσφύγει τον Δεκέμβριο στη FIFA το Δεκέμβριο, ζητώντας την ελευθερία του από τη Σαχτάρ. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν ήταν επιλογή του Νέρι να φύγει από τον Ολυμπιακό.

«Λόγω της υγείας των γονιών μας θέλουμε να φύγουμε απ' την Ουκρανία, αλλά ο πρόεδρος της Σαχτάρ μάς έχει πει ότι δεν πουλάει τον Νέρι. Δεν ήταν απόφαση του Καστίγιο να φύγει απ' τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μετά τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα, η αξία του εκτοξεύτηκε», ανέφερε αρχικά ο αδερφός του στη μεξικάνικη εφημερίδα «El Sol del Mexico».

Και συνέχισε: «Παρότι έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Μεξικού, ο Νέρι «σκοτώθηκε» με τους δημοσιογράφους εκεί. Από όσο ξέρω, κανείς Μεξικανός παίκτης δεν αγοράστηκε για 20 εκατ. ευρώ και θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός σ' αυτό. Μόλις λύσουμε τα προσωπικά μας θέματα, θα πάμε στο Μεξικό, θα δώσουμε μία συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθούμε σε όλα αυτά.

Καμία ομάδα απ' το Μεξικό δεν τον έχει προσεγγίσει. Όταν ακούω για ενδιαφέρον της Τσίβας ή άλλων ομάδων, γελάω. Θέλουμε ο Νέρι να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να είναι ενεργός. Έχουμε μιλήσει πάνω από 10 φορές στον πρόεδρο της Σαχτάρ. Τώρα σκεφτόμαστε να κινηθούμε το Δεκέμβρη μέσω της ΦΙΦΑ, επειδή αρνούνται στον Νέρι το δικαίωμα στην εργασία, παρότι εκείνος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Το μελετάμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: