Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μιχαηλιτσένκο: «Το πιο σημαντικό ματς»

Επιμέλεια-Tenorio

Το πιο σπουδαίο ματς στην καριέρα του χαρακτήρισε το μπαράζ με την Εθνική Ελλάδος ο Ολεξέι Μιχαηλιτσένκο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του Σαββάτου, χαρακτηρίζοντάς τον ως το σπουδαιότερο ματς στην προπονητική του σταδιοδρομία. Ο τεχνικός της Ουκρανίας, ο οποίος υποστήριξε πως δε θα "κλείσει" την ομάδα του στην άμυνα, αναφέρθηκε στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης και το πρόβλημα της γρίπης που αντιμετωπίζει η χώρα του.

Για τον αυριανό αγώνα είπε πως «είναι το πιο σημαντικό ματς στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα (έχει ξανασυμμετάσχει σε αγώνες μπαράζ), αλλά κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρελθόν. Έχουμε έρθει πλήρεις και έτοιμοι για τον αγώνα».

Για το σύστημα που πρόκειται να ακολουθήσει τόνισε: «Δε θέλω να αναφερθώ σε τακτικές και συστήματα. Δεν ήρθαμε πάντως για να κάτσουμε στην άμυνα. Χρειαζόμαστε την επίθεση το ίδιο με την άμυνα».

Για τους Μίχαλικ και Χατζερίντι πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός του Μίχαλικ δεν είναι σοβαρός, ο παίκτης είναι μια χαρά. Όσον αφορά τον Χατζερίντι (και την ελληνική καταγωγή του) δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ο ίδιος έχει πει κατά το παρελθόν πως είναι Ουκρανός. Δε θα επηρεαστεί».

Για το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της Ουκρανίας ανέφερε: «Επιλέξαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για να είμαστε μακριά από το κέντρο της πόλης».

Για τις κάρτες που έχουν οι παίκτες του είπε πως «έχω μιλήσει με τους παίκτες μου για αυτό το θέμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις κίτρινες κάρτες για να μην έχουμε απουσίες στον επόμενο αγώνα, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι».

Για τη γρίπη και το πρόβλημα του επαναληπτικού αγώνα υποστήριξε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη ρεβάνς στην Ουκρανία. Τα πράγματα εκεί ακολουθούν το δικό τους ρυθμό».

Τέλος για το γεγονός πως οι Έλληνες θεωρούν φαβορί την Ουκρανία απάντησε: «Οι Έλληνες ξέρουν καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: