Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής Ο Ντάλα Μπόνα επέστρεψε

Επιμέλεια-Τenorio

Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα βρέθηκε και πάλι σήμερα μετά από διάστημα σχεδόν μιας εβδομάδας απουσίας ο Ιταλός Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα έχοντας επιστρέψει από την πατρίδα του ενώ είχε και συνάντηση με τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ, Μανώλη Τουμπόγλου.
Κι αν το πρόγραμμα της προπόνησης του Ντάλα Μπόνα περιλάμβανε φυσιοθεραπεία στο τετ α τετ που είχε με τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ, Μανώλη Τουμπόγλου, του επισήμανε πως: "Είσαι σε μεγάλη ομάδα πρώτης κατηγορίας", και του ξεκαθάρισε θα πρέπει να είναι πειθαρχημένος ακολουθώντας τους κανονισμούς που υπάρχουν ενώ του υπογράμμισε πως υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα.

Επίσης φρόντισε να τον ενημερώσει πως από Δευτέρα θα ενημερωθεί σχετικά με την απολογία του με τον Ντάλα Μπόνα να αναγνώρισε το λάθος του και να του είπε από την πλευρά του πως: «Είμαι απολύτως έτοιμος να αντιμετωπίσω τις επιπτώσεις», ενώ του υπογράμμισε πως το ταξίδι του στην Ιταλία είχε να κάνει με το να εξασφαλίσει μία δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του. Σχετικά με την τιμωρία του Ιταλού αναμένεται να είναι με την μορφή του χρηματικού προστίμου.

Κι όσο για το πρόγραμμα του Σάββα Κωφίδη; Πλήρες πρόγραμμα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με τον τεχνικό των "κυανολεύκων" να δίνει βαρύτητα στην τακτική, στον τομέα της επιθετικής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης φάσεων.

Στόχος του προπονητή του Ηρακλή είναι η εκμετάλλευση της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας για τα μπαράζ της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 κόντρα στην Ουκρανία, προκειμένου να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία και πρακτική του στην ομάδα.

Οι Παπαζαχαρίας και Ηλιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ο Γιάκομπ γυμναστηρίου. Όσο για τον Λέκι σταδιακά μετά την χθεσινή του επιστροφή ανεβάζει στροφές, καθώς ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή πέρα από το γυμναστήριο άρχισε και ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Στις προπονήσεις του Ηρακλή επέστρεψε και ο Επστάιν μετά την άδειά του, ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν οι διεθνείς Γιάντσης και Ιωαννίδης. Τέλος οι «κυανόλευκοι» έχουν και πάλι πρωινό ραντεβού (11:00) για προπόνηση αύριο Σάββατο (14/11), στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: