Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Φιλικό του ΠΣΑΠ με τους παλαιμάχους του Πιερικού


Ο Βασίλης Τσιάρτας σε προσπάθειά του από το φιλικό που έγινε στη Λαμία στη μνήμη του Θανάση Ρίζου Αντιπροσωπευτική ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα αντιμετωπίσει την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού σε φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου (στις 3.30 μ.μ.) στο γήπεδο της Βροντούς στο Δήμο Δίου Πιερίας.

Ο αγώνας αυτός, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. Πιερίας και θα πραγματοποιηθεί με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Αλέξανδρου Παναγιωτίδη που αγνοείται μετά από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Πιερίας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκε με αμεσότητα στο αίτημα που του υποβλήθηκε για τη συνδρομή του για την πραγματοποίηση αυτής της αναμέτρησης, καθώς άλλωστε ο Π.Σ.Α.Π. είναι πάντα αλληλέγγυος με την κοινωνία και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Ο προπονητής της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. Ζαχαρίας Λυκουρίνος επέλεξε να έχει μαζί του στην αποστολή ώστε να αγωνισθούν σε αυτή την αναμέτρηση, τους εξής ποδοσφαιριστές.

Παντέλης, Νάσης, Ι. Ξανθόπουλος, Μανωλάς, Καπετανόπουλος, Καραισαρίδης, Μαραγκός, Λαγωνίδης, Λ. Παπαιωάννου, Τσιάρτας, Τσέροβιτς, Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Σαραβάκος, Ορφανός και Μπατίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: