Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Σεφτσένκο: «Εμείς το πλεονέκτημα»!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την άποψή του πως η Ουκρανία έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ εξέφρασε ο Αντρέι Σεφτσένκο. Με δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το μεγάλο αστέρι της ουκρανικής ομάδας υποστήριξε ότι η Εθνική μας μπορεί να διαθέτει ταλέντο, αλλά με την απαραίτητη προσοχή η δική του θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη συμμετοχή της στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

«Θεωρώ ότι έχουμε το πλεονέκτημα, αφού δίνουμε το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ στην Ελλάδα. Πρέπει να αγωνιστούμε πειθαρχημένα, ακόμη και αν οι γηπεδούχοι είναι μπροστά. Μιλάμε για καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ επικίνδυνους ειδικά στις αντεπιθέσεις. Έχουμε όμως καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Τους συναντήσαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006 και πήραμε την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας ως επικεφαλής από τον όμιλο», ήταν τα λόγια του διεθνούς επιθετικού της Ντιναμό Κιέβου.

Την άποψή του για την αυριανή αναμέτρηση εξέφρασε και ο προπονητής των Ουκρανών, Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο: «Προετοιμαζόμαστε για σκληρή μάχη. Μια ισοπαλία εκτός έδρας και νίκη στην Ουκρανία θα ήταν το καλύτερο σενάριο. Η Ελλάδα διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να αγωνιστούν και στα δύο ματς για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: