Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Τραυματίστηκε στο αεροπλάνο ο Λάμπαρντ!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στην πτήση της Αγγλίας για το φιλικό με την Βραζιλία, στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των "λιονταριών", το οποίο για λόγους οικονομίας ήταν σχεδιασμένο για μικρές αποστάσεις.

Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας να προβεί σε περικοπές, οι οποίες όπως φαίνεται θα τις στοιχίσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Γιατί αυτό; Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, το τζετ που ναύλωσε η ομοσπονδία για να μεταφέρει τα "λιοντάρια" στο Κατάρ για το φιλικό με την Βραζιλία, δεν ήταν σχεδιασμένο για μεγάλες πτήσεις, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μετά την προσγείωση του αεροσκάφους να παραπονούνται για μυικές ενοχλήσεις.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, που όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Αυτό όπως ήταν λογικό έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Τσέλσι, που ζητούν αποζημίωση από την αγγλική ομοσπονδία.

Ο 31χρονος άσος αμείβεται με 170.000 ευρώ τον μήνα, ποσό το οποίο ζητάει τώρα η Τσέλσι από την FA, για όσο διάστημα δεν θα αγωνίζεται ο Λάμπαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: