Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μπουφόν: «Όσο με χρειάζεται η Εθνική»


Όσο μπορεί να προσφέρει στην εθνική της χώρας του, τόσο θα συνεχίζεται να αγωνίζεται ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο 31χρονος πορτιέρο ξεκαθάρισε πως η αποχώρησή του από την ενεργό δράση θα γίνει αμέσως μόλις η εθνική Ιταλίας πάψει να χρειάζεται τις υπηρεσίες του.

Η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Ολλανδία θα αποτελέσει την 100η συμμετοχή του πολύπειρου γκολκίπερ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, γεγονός ωστόσο που δεν δείχνει να τον απασχολεί ιδιαίτερα. «Το εκατοστό μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα είναι όπως και όλα τα υπόλοιπα. Όλα τα παιχνίδια με το εθνόσημο είναι σημαντικά. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι αυτή που θα καθορίσει το τέλος της καριέρας μου. Όταν ο εκάστοτε ομοσπονδιακός προπονητής σταματήσει να με καλεί, τότε θα καταλάβω πως η συνταξιοδότηση είναι πολύ κοντά», είπε μεταξύ άλλων ο Μπουφόν.

Στο τέλος της τοποθέτησής του, ο τερματοφύλακας των «μπιανκονέρι» αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη επέμβαση στο δεξί του γόνατο καθώς επίσης και στο πότε αυτή θα γίνει. «Θα αγωνιστώ στα παιχνίδια με την Ίντερ και με την Μπάγερν και μετά θα υποβληθώ σε εγχείρηση στο τραυματισμένο μου γόνατο», ανέφερε ο Ιταλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: