Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Εθνική Ελλάδας Κατσουράνης:"Στο τέλος εμείς θα προκριθούμε"


Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδας θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανίας και θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ του 2010, παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο 30χρονος μέσος με δηλώσεις του στο " Reuters", υποστήριξε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πετύχει τον στόχο του.

"Δύο πολύ καλές ομάδες θα αναμετρηθούν αλλά στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα προκριθούμε", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Θέλουμε τη νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ αλλά ακόμη και αν υπάρξει ισοπαλία χωρίς γκολ στην Αθήνα, τότε θα έχουμε ελπίδες. Είναι σε καλή κατάσταση αυτό τον καιρό οι Ουκρανοί αλλά είμαστε αισιόδοξοι".

Σαμαράς:"Να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση"

Δηλώσεις για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Ουκρανία έκανε και ο Γιώργος Σαμαράς στην επίσημη ιστοσελίδα της Σέλτικ. Ο Έλληνας επιθετικός είπε:"Είναι δύο σπουδαία παιχνίδια για μένα προσωπικά, για τους συμπαίκτες μου, για τον προπονητή μου και για όλους στην Ελλάδα.

Θα είμαστε περήφανοι αν προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 16χρόνια και για δεύτερη στην ιστορία μας. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και θα νικήσουμε την Ουκρανία στα δύο παιχνίδια.

Χρειαζόμαστε κάθε παίκτη υγιή γιατί είχαμε κάποιους τραυματισμούς τώρα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα μετά το δεύτερο παιχνίδι και θα έχουμε τύψεις. Πρέπει στα δύο παιχνίδια να δώσουμε πάνω από το 100% για την χώρα μας.

Θέλουμε να προκριθούμε και αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα πρέπει να μπορούμε να πούμε στους εαυτούς μας:Κάναμε όσα μπορούσαμε αλλά ήταν καλύτερη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: