Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μιλούν για Ντάλτον στον Ολυμπιακό Βόλου!

Επιμέλεια-Tenorio

Ανακοίνωση-απάντηση στην απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας να αναβάλλει το παιχνίδι Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Μετά από τον εμπαιγμό της ομάδας μας και των χιλιάδων φιλάθλων μας, για δύο ολόκληρες ημέρες, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους «αδελφούς Ντάλτον», που με τις παράνομες ενέργειές τους κατάφεραν αυτό που επιδίωκαν, την αναβολή του αγώνα Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου.

Το λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι ότι σε αυτήν τη δολοπλοκία, εκτός από την εμπλοκή των δύο δημάρχων, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, ενεργή συμμετοχή είχαν και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, κ.κ. Σπύρος Καλογιάννης και Στέλιος Σφακιανάκης, με την όλη στάση τους.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ζητάει συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, για την μη τήρηση της νομιμότητας. Ο κόσμος του Βόλου αλλά και όλου του Νομού Μαγνησίας πρέπει να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας μας, πρέπει οι φίλαθλοι να σταθούν ενεργά δίπλα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: