Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Αμπρέου: «Δεν γυρνάω πριν το 2011»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η αγάπη του Σεμπάστιαν Αμπρέου για την πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα για τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο είναι γνωστή και αρκετές φορές έχει γίνει η αιτία ώστε να προκύψουν διάφορα δημοσιεύματα περί επανένταξής του στο ρόστερ.

Ο διεθνής επιθετικός του Άρη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσα ενημέρωσης της Ουρουγουάης (ovaciondigital.com.uy) ξεκαθάρισε πως το ενδεχόμενο επιστροφής δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι το 2011.

Το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Αμπρέου στη Νασιονάλ θα διαρκέσει λίγο περισσότερο καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο να γίνει πριν το 2011. Ο "Loco" θέλει να μείνει στο εξωτερικό μέχρι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική και το Americas Cup, δεδομένου ότι δεν επιδιώκει να χάνει ρυθμό έχοντας διεθνή ανταγωνισμό.

Επιπλέον ο ποδοσφαιριστής επεσήμανε ότι όταν θα επιστρέψει στην Ουρουγουάη θα γίνει για να παραμείνει επ' αόριστων. "Για να παίξω, για να αποσυρθώ από την δράση και να μείνω όπως αρμόζει συνδεδεμένος με τη Νασιονάλ".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμπρέου «δένεται» με συμβόλαιο μόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Αμαρτίες του παρελθόντος

Όπως είχε αναφερθεί και προεκλογικά από το διοικητικό σχήμα, η ΠΑΕ Άρης δεν θα πρέπει να λύνει της διαφορές της στις δικαστικές αίθουσες, χωρίς να σημαίνει ότι θα παρεκκλίνει των θέσεών της. Σε μία προσπάθεια αποφυγής τέτοιου είδους διαδικασιών οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ρύθμισαν εκκρεμότητες προηγούμενων ετών, επί προεδρίας Λάμπρου Σκόρδα.

Το συνολικό χρέος των τεσσάρων πρώτων υποθέσεων που διακανονίστηκαν έφθανε το 1εκ ευρώ. Πρόκειται για τις υποθέσεις των Νίλτον Λεάο, Νίκου Καλαποθαράκου, Γιώργου Παντζιαρά και Κώστα Ταμβάκη. Ο συμβιβασμός επήλθε με τους «κίτρινους» να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 250.000 ευρώ συνολικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής με δηλώσεις του στον «Άρης fm» τόνισε: «Προσπαθούμε να λύσουμε όλες τις εκκρεμότητες της ΠΑΕ Άρης. Θέλουμε ο Άρης να έχει καθαρό πρόσωπο, και να μην εμπλέκεται το όνομα του, στα δικαστήρια. Υπάρχουν είκοσι τουλάχιστον υποθέσεις ανοιχτές, οι οποίες αφορούν μικρά χρηματικά ποσά. Έχουμε τακτοποιήσει τις περισσότερες οφειλές που βρήκαμε, ως νέα διοίκηση και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έφθασαν οι υποθέσεις στα δικαστήρια. Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, κ.Χριστοφορίδη, για την καταπληκτική δουλειά. Για εμάς πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος.

Σε ενάμισι χρόνο που θα παραδώσουμε την ΠΑΕ, στη Λέσχη, για τις νέες εκλογές, θέλουμε να μην υπάρχουν χρέη. Όταν αναλάβαμε την διοίκηση του Άρη, βρήκαμε μια κατάσταση δύσκολη. Οι επιλογές που είχαμε ήταν δύο. Η πρώτη ήταν να επιλέξουμε την ήπια οικονομική εξυγίανση με μικρό μπάτζετ και στόχο την έβδομη ή όγδοη θέση του πρωταθλήματος. Και η δεύτερη και αυτή η οποία επιλέξαμε ήταν, η επιθετική πολιτική. Χαιρόμαστε για αυτή μας την απόφαση, διότι, οι εξελίξεις μας δικαιώνουν. Ξεκινώντας από τα ρεκόρ που σημειώθηκαν στα διαρκείας, από τους χορηγούς που έχουν πλησιάσει την ομάδα και φυσικά από το γεγονός ότι γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, νιώθουμε δικαιωμένοι. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα δικαιωθούμε και αγωνιστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: