Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Super League Σόου Λέτο με... "καυτή" χορεύτρια!


O Σεμπαστιάν Λέτο δεν έχει καλή σχέση μόνο με τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (3 γκολ ήδη στη φετινή Σούπερ Λίγκα για το μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων", δύο κόντρα σε Εργοτέλη και ένα κόντρα σε Πανθρακικό) αλλά και με τη διασκέδαση.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", ο Αργεντινός αριστερός χαφ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο αθηναϊκό κλαμπ "Villa Mercedes" και τράβηξε πάνω του όλα τα φλας καθώς ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και συνόδεψε στο... λίκνισμα μία από τις σέξι χορεύτριες του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, μόλις η κοπέλα ξεκίνησε έναν πολύ ερωτικό χορό φορώντας άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα, ο Λέτο δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε και αυτός στη σκηνή προκειμένου να την ακολουθήσει στο χορευτικό της, με το γεγονός αυτό να ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη και να "υποχρεώνει" τους θαμώνες του μαγαζιού να του χαρίσουν αυθόρμητα ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος Λατίνος άσος δεν περιορίστηκε στο εκρηκτικό ντουέτο που συνέθεσε με την επαγγελματία χορεύτρια αλλά στη συνέχεια "επισκέφτηκε" την κονσόλα, μη χάνοντας την ευκαιρία να πειράξει τον DJ του μαγαζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: