Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Στα χέρια του Κωφίδη

Στα χέρια του Κωφίδη

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Ηρακλής δεν αναμένεται να μείνει αμέτοχος. Άλλωστε η ομάδα φαίνεται πως έχει ανάγκη από κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και τη βαθμολογική της συγκομιδή. Το θετικό στον συγκεκριμένο τομέα των «κυανόλευκων» είναι το γεγονός πως από αυτή την περίοδο υπάρχει μια προεργασία για τις κινήσεις που επίκειται να γίνουν από πλευράς Ηρακλή. Είναι γνωστό και δεδομένο άλλωστε πως θα πραγματοποιηθούν σίγουρα τρία ταξίδια στο εξωτερικό από τους Ηλία Πουρσανίδη και Νίκο Νεντίδη για το συγκεκριμένο θέμα, με το πρώτο να γίνεται αύριο.
Σ’ όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν πάντως τους «κυανόλευκους», πρώτος υπεύθυνος είναι ο Σάββας Κωφίδης. Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει ως στόχο πρώτα από όλα να αξιολογήσει πλήρως και λεπτομερώς όλο το υπάρχων έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ώστε να μην έχει καμία αμφιβολία για τις κινήσεις που θα εισηγηθεί να γίνουν. Ο Σάββας Κωφίδης ήδη βρίσκεται σ’ αυτή τη διαδικασία και η διακοπή του πρωταθλήματος (εκτός όλων των άλλων) ευνοεί και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχει απόφαση

Είναι δεδομένο πως όλα τα μεταγραφικά ζητήματα περνούν… από το χέρι του Σάββα Κωφίδη. Και οι προτάσεις και οι θέσεις που ζητά ενίσχυση ο Ηρακλής. Είναι ο πρώτος και αποκλειστικά υπεύθυνος. Βεβαίως σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει και η παρουσία του Ηλία Πουρσανίδη, με τον οποίο οι συζητήσεις διεξάγονται σε καθημερινή βάση με την «ατζέντα» να περιέχει αυτά τα θέματα. Το γεγονός πως αύριο ο διευθυντής ποδοσφαίρου θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, με τον Νίκο Νεντίδη, δείχνει τη διάθεση που υπάρχει για να πάρουν άποψη οι «κυανόλευκοι» όσον αφορά στο υλικό που υπάρχει και μπορεί να προσελκύσει ενδιαφέρον από την ευρωπαϊκή αγορά. Η πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή, με τον οποίο θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, μιας και δεν υπάρχει κάποια λύση έτοιμη που έχει δοθεί το «ok» από την τεχνική ηγεσία. Πρόκειται απλά για ένα ταξίδι με το οποίο ίσως να… αναγνωριστούν μεταγραφικοί στόχοι αν κι εφόσον Πουρσανίδης και Νεντίδης εντοπίσουν κάτι που πραγματικά θα ενδιαφέρει την ομάδα. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: