Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Τέβεζ: Σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο

Eπιμέλεια-Tenorio

Μπορεί να είναι μόλις 25 χρονών, ωστόσο ο Κάρλος Τέβεζ έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει σύντομα την ενεργό δράση! Ο λόγος είναι η... κούραση που νιώθει αλλά και η αγάπη του για την οικογένεια στην οποία θέλει να αφοσιωθεί. Παράλληλα, έκανε και την αυτοκριτική του για την παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής, λέγοντας πως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες.


«Μου έχει περάσει από το μυαλό να κρεμάσω τα παπούτσια μου αν κερδίσουμε το Μουντιάλ, παρότι έχω συμβόλαιο με την Σίτι έως το 2014. Έχω κουραστεί από το πολύ ποδόσφαιρο. Θέλω να χαρώ την οικογένεια μου και σκέφτομαι να σταματήσω προκειμένου να ηρεμήσω. Έχω ήδη κερδίσει πολλά. Το να ζω συνέχεια για το ποδόσφαιρο με έχει κουράσει», ήταν τα λόγια του 25χρονου επιθετικού που στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του στην Εθνική Αργεντινής:

«Η ευκαιρία που είχα, πέρασε. Είχα τις πιθανότητες μου αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Όταν η ομάδα χρειάστηκε τα γκολ, εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Επομένως, είναι λογικό να έχουν άλλοι προβάδισμα σε σχέση με μένα», συνέχισε ο Τέβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: