Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

«Καλός ο Τζιόλης, αλλά...»

tziolisss.jpgΟ τεχνικός διευθυντής της Εσπανιόλ Ραμόν Πλάνας αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε στην Βαρκελώνη με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Κώστα Αντωνίου. Επλεξε το εγκώμιο του Τζιόλη, αλλά πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται η Εσπανιόλ για τον διεθνή μέσο και ότι αποτελεί μια «καλή ιδέα για το μέλλον...». Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία της Εσπανιόλ με το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα ο Ραμόν Πλάνας σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε:


Αναλυτικά τα όσα ισχυρίστηκε:

«Με τον Παναθηναϊκό διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις. Δεν υπάρχει προς το παρών καμία συμφωνία».

-Ο Παναθηναϊκός σας πρότεινε τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Σίλβα Κλέιτον. Τι γνώμη έχετε για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές;

«Και οι δύο είναι καλοί παίκτες. Τόσο ο Τζιόλης όσο και ο Κλέιτον. Θεωρώ πως ο Τζιόλης είναι καλύτερος. Ποδοσφαιριστής με παραστάσεις στο Γερμανικό Πρωτάθλημα και την Βέρντερ Βρέμης, στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας σας».

-Η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται για τον Τζιόλη;

«Όχι… Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι. Δεν μπορώ να σας πω ό,τι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς μας, ωστόσο η περίπτωση του αποτελεί μια καλή ιδέα για το μέλλον».

-Συναντηθήκατε με τον Κώστα Αντωνίου. Τι ειπώθηκε;

«Συντηρώ καλές σχέσεις με τον Κώστα Αντωνίου. Μιλήσαμε για ζητήματα ποδοσφαίρου, για ποδοσφαιριστές, ανταλλάξαμε απόψεις για τον τρόπο εργασίας της Εσπανιόλ, για τον τρόπο εργασίας του Παναθηναϊκού. Θεωρώ πως και οι δύο σύλλογοι, βαδίζουν σε μια παρόμοια νοοτροπία».

-Μπορεί να υπάρξουν μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από την Εσπανιόλ στο «τριφύλλι» και αντίστροφα;

«Δεν το αποκλείω. Μπορεί να δείτε παίκτες της Εσπανιόλ στον Παναθηναϊκό και το αντίστροφο. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποδοσφαιριστές ικανούς να αγωνιστούν σε ψηλό επίπεδο. Για παράδειγμα τον Μάντζιο, τον Σαλπιγγίδη, τον Τζιόλη, τον Βύντρα. Αρκετούς και καλούς ποδοσφαιριστές».

Ο κ. Αντωνίου πραγματοποίησε και άλλες επαφές πέραν της Εσπανιόλ;

«Εκτός από την Εσπανιόλ είχε και επικοινωνία με την ομάδα της Χετάφε. Προς το παρών σε επίπεδο καλών σχέσεων. Η ποδοσφαιρική αγορά «ανοίγει» τον Γενάρη, συνεπώς οι μέχρι στιγμής επαφές είναι απλώς διευκρινιστικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: