Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Άιντραχτ και Χέρτα για Γκέκα

gekas-fanis-5.jpgΜπορεί στη Λεβερκούζεν ο Φάνης Γκέκας να μην αγωνίζεται, αφού ο Γιούπ Χάινκες δε του δίνει ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρεστός σε άλλες ομάδες. Ήδη Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χέρτα Βερολίνου έχουν βάλει στο μάτι τον Έλληνα διεθνή επιθετικό στον οποίο βλέπουν τον ιδανικό παίκτη που θα λύσει το επιθετικό τους πρόβλημα.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αμανατίδη, ενώ η Χέρτα από την πλευρά της μετά τις αποχωρήσεις των Βορονίν και Πάντελιτς δεν έχει ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση κάτι που φαίνεται και από τη τελευταία θέση στην βαθμολογία.

Ο 29χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Λεβερκούζεν ως το 2011 και ενδεχομένως να παραχωρηθεί δανεικός εφόσον δεν αγωνίζεται. Φέτος έχει μόλις έξι συμμετοχές και 128 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο στην Bundesliga, ενώ με την επιστροφή του Πάτρικ Χέλμες έπειτα από τον τραυματισμό του οι ευκαιρίες του αναμένεται να γίνουν ακόμη λιγότερες, αφού βασικό επιθετικό δίδυμο στις "ασπιρίνες" είναι οι Κίσλινγκ και Ντερντιγιόκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: