Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

HΡΑΚΛΗΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΕΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΤΣΙΠΙΔΗΣ.











Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μετά την συνέντευξη του κ.Τσιπίδη στον libero fm 107,4 o οποίος ξεκαθαρίζει τη θέση του για την θέση που θα έχει στην ΠΑΕ Ηρακλής.Ενα από αυτά που προβλημάτιζε τον κόσμο του Γηραιού ηταν η αποχώρηση του απο το μπάσκετ λόγο του ποδοσφαιρικού τμήματος αυτό όμως το ξεκαθάρισε με την εξής δήλωση:«Το μόνο σίγουρο είναι από το μπάσκετ δεν πρόκειται να αποχωρήσω σε καμία περίπτωση, το θεωρώ σαν «παιδί» μου πλέον και θα συνεχιστεί η προσπάθεια μαζί με τον κ. Γαλανό. Σίγουρα όμως και από το ποδόσφαιρο δεν θα φύγω, ήρθα τώρα στην ΠΑΕ και σκοπεύω επίσης να δώσω το κάτι παραπάνω στην συνέχεια» Aπό την άλλη πλευρά ένα νέο μέλος στην ΠΑΕ Ηρακλής είναι και ο κ.Τουμπόγλου που αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού και μάλιστα εχθές άρχισε να μιλάει έναν έναν τους ποδοσφαιριστές θέλοντας να αντιληφθεί τα προβλήματα τους και τις σκέψεις τους για το μέλλον στην ομάδα.Στα αγωνιστικά τα ευχάριστα ήρθαν απο τον Ματίας Λέκι ο οποίος έβγαλε το ένα κομάτι της προπόνησης και οτι η εγχείριση στο γονατό του πάει πού καλά και με την εξέταση των ιατρών του τεχνικού τιμ ο Αργετίνος αμυντικός θα επιστρέψει σε τρείς εβδομάδες.

ΝΤΑΛΑ ΜΠΟΝΑ
Ο Ιταλός μέσος σε χθεσινή συνέντευξη του στην εφημερίδα ''goal'' δήλωσε πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ξέρουν ο,τι είναι τραυματία και πως δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσ-νίκης και σήμερα που απολογείται στην ΠΑΕ οι πληροφορίες λένε οτι δύσκολα θα
παραστεί.


Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Oι κύριοι Πουρσανίδης και Νεντίδης είναι στο εξωτερικό και έχουν βρεί σύμφνωνα με πληροφορίες 2 παίκτες που εξετάζονται.Φημολογήται από εχθές οτι οι δυο άνθρωποι της ΠΑΕ είναι στα Βαλκάνια.

*Ο κόσμος του Ηρακλή φοβάται μην γινουνε τα ίδια λάθοι με εκείνα που έγιναν στις 3 χρονιές τις προηγούμενες.Αυτήν την χρονική στιγμή η ανάσα για τις μεταγραφές ακούει στο όνομα Τσιπίδης που εθελοντικά αποφάσισε να βοηθήσει την συγκεκριμένη περίοδο η οποία είναι μεταγραφική και όχι μόνο αναγκών πχ 160.000 ευρώ στον Χρήστο Μπούρμπο.

*O Nταλα Μπόνα,Τουμά,Ντίκα,Λέκι δεν έχουν αποδήξει μέχρι στιγμής την αξία τους.Γι αυτό ο Ηρακλής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα κα των τεσσάρων μεταγραφικλων κινήσεων!

*Τα χρήματα από την κερδισμένη δίκη Σχορτιανίτη που είναι οεο;

*To ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ είναι 25-11-2009 και ώρα 19:00.

*H ομάδα έχει πρόβλημα και στην θέση του κεντρικού αμυντικού,ως πότε ο Τάσος θα ¨βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά¨;Ο Ηρακλής ψηλά δεχτηκε και φέτος γκόλ το πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: