Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ούτε κορόιδο...


Ο Ζίκο σε προπόνηση του Ολυμπιακού Με... τέσσερις παίκτες και τρεις τερματοφύλακες έγινε η προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη κατά την επιστροφή των «ερυθρολεύκων» από το τριήμερο ρεπό. Μαρέσκα, Ντουντού, Μπράβο, Ντομί και Νικοπολίδης, Κόβατς και Πάρντο προπονήθηκαν, την ώρα που οι Στολτίδης, Πάντος, Γκαλίτσιος και Νικλητσιώτης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα ο Ζαϊρί ακολούθησε, λόγω ίωσης , ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Φετφατζίδης, που έχει και αυτός μια ελαφρά ίωση, έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Θεραπεία έκαναν οι Τοροσίδης, Λεντέσμα, Γκαλέτι, Ντιόγκο, ενώ ο Λεονάρντο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο ακολούθησε και ο Όσκαρ. Ο Ντάρμπισαιρ λείπει στην Αγγλία ενώ οι Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Κ. Παπαδόπουλος, Σοιλέδης, Ζεβλάκοφ και Μέλμπεργκ είναι με τις εθνικές τους ομάδες.

Αρα με ποιους να δουλέψει ο Ζίκο; Ο βραζιλιάνος περιμένει απλά το αργότερο μεθαύριο να έχει στην διάθεση του τους Ζαιρί και Όσκαρ αλλά και τον Φετφατζίδη και αφού ολοκληρωθούν οι εργομετρικές να μπορέσει να κάνει κάποιες ασκήσεις τακτικής.

Το δεύτερο γκρουπ θα περάσει την Πέμπτη από εργομετρικές εξετάσεις.

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 17:00.

Στο μεταγραφικό κομμάτι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι πάντα ψηλά στην σχετική λίστα της ομάδας όπως και ένας Μεξικανός επιθετικός για τον οποίο ο Ολυμπιακός διαπραγματευτεί κρατώντας έως τώρα κρυφό το όνομα του και εν προκειμένω και την υπόθεση του. Ο Κόκκαλης αναμένεται να είναι την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες να έχει συνάντηση με τον Ζίκο για να συζητήσουν τα μεταγραφικά. Ένας μεσοεπιθετικός (οι βραζιλιάνοι κάνουν λόγο ξανά για τον Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας που κάνει 10 εκατ. ευρώ�) ένας επιθετικός και βέβαια ένας αριστερός χαφ είναι οι θέσεις που θέλει να καλύψει ο Ολυμπιακός τον γενάρη σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ζίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: