Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Σαμουέλε ντάλα Μπόνα: «Είμαι τραυματίας και το ξέρουν...»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τη δική του εξήγηση σχετικά με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα έδωσε στο «Goal» ο Σαμουέλε ντάλα Μπόνα. Ο Ιταλός χαφ τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του και, σύμφωνα με όσα λέει, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψε εκεί για αναρρώσει, κάτι το οποίο η διοίκηση των «κυανόλευκων» γνώριζε. Αφήνει ανοικτή την ημερομηνία επιστροφής του, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της Μίκρας για να απολογηθεί, καταφέρθηκε εναντίον του Τύπου για όσα γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα και κατέληξε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ηρακλή.

«Εδώ και είκοσι μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στους τένοντες. Στις τελευταίες προπονήσεις πονούσα αφόρητα, έτρεχα με Voltaren και αυτό η ομάδα το γνώριζε. Οπως ξέρει και το ότι γύρισα στην Ιταλία για να αναρρώσω. Αυτό που μου λέτε, ότι δηλαδή πρέπει να γυρίσω αύριο (σ.σ.: σήμερα) για να απολογηθώ, πρώτη φορά το ακούω. Και εκπλήσσομαι πραγματικά» τόνισε σε έντονο ύφος ο Ντάλα Μπόνα και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα μείνω στην Ιταλία μέχρι να νιώσω καλά και να αναρρώσω, αλλά αυτό δεν ξέρω πότε θα συμβεί. Αύριο, μεθαύριο, την ερχόμενη Τετάρτη... Πάντως, με την ομάδα μου δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Γνώριζε πολύ καλά για τον τραυματισμό μου. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ηρακλή. Μου αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη, ενώ με τους ανθρώπους της ομάδας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

«Αυτά είναι μαλ...»
Ο Ιταλός χαφ απέδωσε ευθύνες και στον Τύπο σχετικά με όσα λέγονται και ακούγονται για την προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει φυσική κατάσταση, αλλά και την εξωγηπεδική του ζωή. «Ολο αυτό το διάστημα μου μεταφέρουν ότι οι εφημερίδες γράφουν άσχημα πράγματα για μένα. Οτι θέλω να φύγω, ότι δεν προσπαθώ, ότι έφυγα χωρίς λόγοΓιατί δεν γράφουν ότι είμαι τραυματίας; Αυτά είναι μαλ Συγγνώμη που μιλάω με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν γνωρίζω ελληνικά και μου λένε διάφορα. Εγώ θέλω να παίξω στον Ηρακλή» κατέληξε ο Σαμουέλε ντάλα Μπόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: