Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Μετάθεση της 4ης αγωνιστικής της Α1



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τη μετάθεση της 4ης αγωνιστικής της Α1 κατά μία εβδομάδα ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, καθώς λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των μελών του ΠΣΑΚ, δεν θα ήταν δυνατό να διεξαχθούν αγώνες. Έτσι οι αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν αυτό το σαββατοκύριακο, θα γίνουν το επόμενο (21-22 Νοεμβρίου).

Η απόφαση αυτή μεταφέρει-εκτός απροόπτου-την πέμπτη αγωνιστική της Α1 για το σαββατοκύριακο 27/28 Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως συμπίπτουν τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί μετακίνηση οπαδών να μην υπάρχει και στα δύο ματς, ωστόσο οι ανάγκες για αστυνόμευση είναι μεγάλες και είναι αμφίβολο αν οι αρχές θα εγκρίνουν τη διεξαγωγή των δύο αγώνων την ίδια ημέρα(Κυριακή, όπως είχε προγραμματιστεί), έστω και με κάποιες ώρες διαφορά.

Η διεξαγωγή του μπασκετικού ντέρμπι το Σάββατο 27/11 είναι αδύνατη, καθώς δύο ημέρες πριν ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Πιο εφικτή θα ήταν η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού ντέρμπι μία ημέρα πριν, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται με την Άλκμααρ στην Ολλανδία την Τρίτη 24/11. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στα αρμόδια όργανα (Σούπερ Λίγκα και ΕΣΑΚΕ), καθώς και στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: