Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η Σίτι θριαμβευτικά στα ημιτελικά!


Ο Κάρλος Τέβες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Αρσεναλ Με γκολ των Τέβες, Ράιτ Φίλιπς και Βάις στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-0 της Αρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια.

Βέβαια ο Αρσέν Βενγκέρ παρέταξε την Αρσεναλ με πολλές αλλαγές. Στο πρώτο ημίχρονο η Σίτι μπήκε φουριόζα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, μάλιστα η Αρσεναλ σε μεγάλα διαστήματα ισορροπούσε το παιχνίδι.

Ωστόσο ένα καταπληκτικό γκολ του Κάρλος Τέβες, που πέρσι πήρε το τρόπαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άνοιξε το σκορ στο 50'. Το 2-0 με άλλο ένα κεραυνό του Σον Ράιτ Φίλιπς στο 69' έκρινε οριστικά την πρόκριση. Το σκορ έκλεισε στο 89' ο νεαρός Σλοβάκος Βλάντιμιρ Βάις, πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σίτι, από ωραία ενέργεια του Μπέλαμι.

Η Αρσεναλ χρησιμοποίησε μια ενδεκάδα που μπορεί να μην διαφέρει πολύ από αυτή που θα έλθει στο Καραϊσκάκη να παίξει με τον Ολυμπιακό: Φαμπιάνσκι - Εμπουε, Σονγκ, Σιλβέστερ, Τραορέ - Ιστμοντ (68' Γουάτ) - Γουϊλσιρ, Ράμσεϊ, Ροσίτσκι, Μερίδα - Βέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: