Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Άρσεναλ για Σάλπι

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/5a185c957c16ac10ca40d76767609c92_L.jpg?1259820571?1259820571?1259820571

Όσο ο Σαλπιγγίδης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκού τόσο περισσότερες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του θα έρχονται στο προσκήνιο. Η Αρσεναλ είναι μια από αυτές.

Οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να υπολογίζουν για πολύ καιρό στις υπηρεσίες του Ρόμπι Φαν Πέρσι και ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», ο Αλσατός τεχνικός σκεφτόταν να στείλει σκάουτερ στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την Κυριακή την αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Ατρόμητο για χάρη του «Σάλπι» αλλά λόγω του τραυματισμού του, κάτι μάλλον δεν θα γίνει.

«Να φύγει ο Ντούριτσα»

Το ρωσικό πρωτάθλημα τελείωσε και ο Γιαν Ντούριτσα θα πρέπει σιγά – σιγά να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο διεθνής άσος έχει ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται για αυτόν ο Παναθηναϊκός. Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Γίρι Σέμιν ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό και πρόσθεσε ότι πρέπει να βρει ομάδα: «Εχουμε υπεράριθμο ρόστερ και είναι σαφές ότι ορισμένους ποδοσφαιριστές δεν τους υπολογίζω. Ενας από αυτούς είναι και ο Γιαν Ντούριτσα. Τον εκτιμώ ως παίκτη και δικαιολογημένα θέλει να παίζει, για να πάει έτοιμος στο Μουντιάλ. Όμως έχουμε πολλούς αξιόλογους στόπερ και δεν είναι εύκολο να βρει χρόνο. Ελπίζω να βρούμε μια ομάδα, ώστε να πάει και να πάρει χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: