Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Θετικός στη νέα γρίπη ο Τοροσίδης!


Ο Βασίλης Τοροσίδης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλκμααρ Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε πλαίσιο εξέτασης που έγινε, ο Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκε θετικός στη νέα γρίπη (H1N1). Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Μετά την Αρσεναλ τα μεταγραφικά
Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Αρσεναλ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα κινηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η ενίσχυση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να βρεθεί με τον Ζίκο μετά από τον αγώνα της Τετάρτης με τους "κανονιέρηδες". Διοίκηση και προπονητής θα θέσουν επί τάπητος το ζήτημα για το που πονάει ο Ολυμπιακός ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρώτο όνομα που υπάρχει στη μεταγραφική λίστα, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, είναι αυτό του Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης ενώ την Πέμπτη κυκλοφόρησε στον Τύπο σενάριο περί ενδιαφέροντος των Πειραιωτών για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Τότεναμ και οι Λονδρέζοι τον παραχωρούν δανεικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ντος Σάντος «παίζει» για τον Ολυμπιακό ενώ φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Αντριάνο, που φαίνεται να αποτελεί τον διακαή πόθο του Ζίκο, πάνω στον οποίο ποντάρουν οι «ερυθρόλευκοι» για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση αυτή βέβαια πρέπει να λάβει υπόψιν κανείς το υψηλό εώς απαγορευτικό κασέ που έχει ο πρώην επιθετικός της Ιντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: