Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς τον Κριστιάν Νασούτι θα παραταχθεί ο Άρης στη Λιβαδειά

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d4c5f174147a498045416b48ce970e71_L.jpg?1259822128?1259822128?1259822128

Χωρίς τον Κριστιάν Νασούτι θα παραταχθεί ο Άρης στη Λιβαδειά, ενώ την ίδια ώρα το ιατρικό τιμ κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος ο Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Βέβαιος θεωρείται ο αποκλεισμός του Κριστιάν Νασούτι από την αποστολή του Άρη για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Αργεντίνος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση στο γαστροκνήμιο, που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες, ενώ ακόμα και στο ατομικό πρόγραμμα που έκανε ένιωθε έντονους πόνους, με συνέπεια ο αποκλεισμός από το ματς της Βοιωτίας να μοιάζει φυσικό επακόλουθο.

Και μπορεί ο Αργεντίνος να μην δώσει το παρών το Σάββατο, το ιατρικό τιμ του Άρη όμως έχει «πέσει» κυριολεκτικά πάνω στον Σεμπαστιάν Αμπρέου, προκειμένου ο έμπειρος Ουρουγουανός άσος να μπορέσει τελικά να δώσει το παρών απέναντι στον Λεβαδειακό.
Ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος δεν έδειξε κάτι διαφορετικό από την αρχική διάγνωση. Η τελική απόφαση για την συμμετοχή του πάντως, θα παρθεί αύριο. Ο «τρελός» πάντως, έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ σήμερα θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Με κόσμο κόντρα στον Λεβαδειακό

Τέλος τον κόσμο του στο πλευρό του θα έχει ο Άρης το Σάββατο στην Λιβαδειά, αφού όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε 500 εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα. To μεγαλύτερο μέρος αυτών δόθηκαν στο super 3, ο οποίος με χθεσινή του ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: