Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Ο Φοιρός στο Διαγόρα...


Ο Γιώργος Φοιρός Ο Γιώργος Φοιρός θα είναι κατά 99% ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζακη στον πάγκο της ομάδας του Διαγόρα. Εκεί κατέληξε η Διοίκηση του γηραιού μετά από πολύωρες συζητήσεις με πιθανούς διάδοχους στον πάγκο. Ο 56χρονος τεχνικός ήταν μέχρι πρότινος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα αλλά αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία εξαιτίας εσωτερικών προβλημάτων από μια ομάδα στον πάγκο της οποίας ήταν από το 2007.

Οι γνώσεις του είναι πολλές καθώς ο νέος τεχνικός του Διαγόρα έχει εργασθεί στον Αρη, την Λάρισα, την Ελευσίνα, τα Γιάννινα (δυο φορές), την Ξάνθη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ΟΦΗ, τον Ολυμπιακό Λευκωσίας , την Κέρκυρα, την Νίκη Βόλου και τον Θρασύβουλο πριν πάει στον Αγροτικό Αστέρα .

Ο Γιώργος Φοιρός συζήτησε με την Διοίκηση του Διαγόρα, είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται από το πρωί στην πόλη μας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και τα τυπικά με το Δ.Σ. του γηραιού και τους μεγαλομετόχους Κώστα Χρυσοχοϊδη και Γιάννη Καμπούρη και να πιάσει αμέσως δουλειά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το πιο πιθανό πάντως φάνταζε χθες βράδυ να κοουτσάρει ο Πέτρος Ρουτζιέρης την ομάδα κι εκείνος να είναι στην εξέδρα για να δει το έμψυχο υλικό της ομάδας αν και το γνωρίζει καλά από τον αγώνα του α΄γυρου στον οποίο ο γηραιός είχε ηττηθεί στον Εύοσμο με 1-0 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: