Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Γαλανός: «Εφόσον εμπλακώ θα ενισχύσω την ομάδα του Ηρακλή»

Γαλανός: «Εφόσον εμπλακώ θα ενισχύσω την ομάδα του Ηρακλή»

Ο πρόεδρος του ΤΑΚ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την προσπάθεια, της οποίας είναι μέλος, ώστε να εμπλακεί με την ΠΑΕ εφόσον αποχωρήσει ο Αντώνης Ρέμος.
Ο κ. Γαλανός τόνισε: «Δεν θέλουμε ο Ηρακλής να… μείνει ορφανός και γι’ αυτό υπάρχει μία κίνηση από εμάς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Θα συναντηθώ με τον κ. Ρέμο, κανονίστηκε ένα ραντεβού γιατί πρέπει να δούμε τι θα γίνει, ώστε εφόσον προχωρήσουμε εμείς να κάνουμε και κάποιες κινήσεις. Είναι δύσκολο να κουβαλήσω δύο… καρπούζια σε μία μασχάλη. Ίσως να βάλω τον κουνιάδο μου στο τμήμα μπάσκετ, εφόσον προχωρήσουμε εμείς. Εγώ με τον κ. Σαρλή θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, εφόσον προχωρήσουμε. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο του Ηρακλή, αν δεν ήταν αυτός δεν θα έκανα τίποτα. Με τον κ. Ρέμο έχω μιλήσει παλιότερα, όχι για αυτό το θέμα. Μίλησα με τον κ Πολύκαρπο, δεν ξέρω τι σκέφτεται. Δεν ξέρω επίσης τον ρόλο του κ. Μυτιληναίου» και συνέχισε: «Θα ήταν καλό να βρεθεί ένας επενδυτής για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα ήθελα ότι κάνω στο μπάσκετ, να το κάνω και στο ποδόσφαιρο. Αλλά εμείς θα εμπλακούμε αν φύγει ο κ. Ρέμος και αν δεν βρεθεί επενδυτής. Σίγουρα αν εμπλακούμε τότε θα κάνουμε το παν να ενισχύσουμε την ομάδα».

Νωρίτερα ο κ. Γαλανός με γραπτή του δήλωση τόνισε ότι: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με ανάμειξή μου στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, θεωρώ απαραίτητο να ενημερώσω τον κόσμο του Ηρακλή για όσα έχουν συμβεί, αλλά κυρίως για τις προθέσεις μου. Ξεκινώντας τονίζω ότι επειδή ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι τεράστιος, την δεδομένη στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ και οι χιλιάδες πιστοί οπαδοί, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μαζί με την ομάδα την Κυριακή απέναντι στα Γιάννενα και όχι να αναλωθούμε σε συζητήσεις επί συζητήσεων για το ποιος θα αναλάβει την ΠΑΕ. Οι θεωρίες και οι δημόσιες συζητήσεις για διοικητικά, αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτε άλλο παρά αποπροσανατολισμός από τον κύριο και μοναδικό στόχο, δηλαδή ΤΗ ΝΙΚΗ αυτή την Κυριακή. Όλα τα άλλα είναι μια φτηνή δικαιολογία για όλους μας (ακόμα και για εμάς) ώστε να κρυβόμαστε και να ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού. Την δεδομένη στιγμή, μία παρέα ανθρώπων που αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον ΗΡΑΚΛΗ δεν επιδιώκουμε ούτε να αγοράσουμε αλλά ούτε και να «πάρουμε» την ΠΑΕ. Η διοίκηση της ΠΑΕ μπορεί να ψάξει, να βρει και να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε επενδυτή που μάλιστα θα ήταν χαρά μας να γίνει κάτι τέτοιο. Εμείς από την θέση που βρισκόμαστε ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι ορφανός και μόνος, φτωχό, αποπαίδι του ποδοσφαίρου, βορά σε κάθε είδους τσακάλια να τον κατασπαράξουν και να τον στείλουν στα τάρταρα της β΄ Εθνικής!! Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που τον αγαπάνε, ζούνε για τον ΗΡΑΚΛΗ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για την αναγέννησή του. Τελευταίοι από αυτούς και εμείς που δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που ο κ. Ρέμος, βάσει της δήλωσής του, αποχωρήσει και αφήσει τον σύλλογο τότε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ. ΠΟΤΕ!! Γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. θα μπούμε μπροστά και θα αναλάβουμε αυτό το βαρύ έργο. Και είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν πολλοί! Πάρα πολλοί! Όπως στο μπάσκετ… Από μεριά μου προσωπικά ούτε τέτοιες βλέψεις είχα ούτε έχω διοικήσει νωρίτερα άλλες ομάδες για να έχω ιδιαίτερες γνώσεις. Απλά πιστεύω ότι με την ειλικρίνεια και την αγάπη που μας διακρίνει για τον ΗΡΑΚΛΗ μπορούμε να βοηθήσουμε την δεδομένη στιγμή την ομάδα. Σε περίπτωση που γίνει η οποιαδήποτε κίνηση, από οποιονδήποτε, πρέπει να γίνει γρήγορα για να προλάβει η αυριανή διοίκηση να κάνει κάποιες αγωνιστικές κινήσεις. Την Κυριακή σχεδιάζεται ένα ραντεβού στην Αθήνα με τον κ. Ρέμο που θα παραβρεθούμε και θα μιλήσουμε για το τι μέλει γενέσθαι με την ΠΑΕ . Ανάλογα με αυτά που θα ακούσουμε ακόμα και την επόμενη μέρα θα είμαστε ξεκάθαροι και με συγκεκριμένες θέσεις γιατί είναι αυτονόητο ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν μπορεί να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο λόγω των καταστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: