Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ - Θετικοί στον ιό της γρίπης Σορλέν & Κρέσιτς, κτύπησε ο Ίβιτς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ατέλειωτα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ. Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Σορλέν και Κρέσιτς, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό Η1Ν1. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους βγήκαν σήμερα το πρωί με τους ποδοσφαιριστές ήδη να έχουν αναρρώσει και για προληπτικούς μόνο λόγους να παραμένουν κλινήρεις στα σπίτια τους μέχρι να συμπληρωθεί μια εβδομάδα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων της νέας γρίπης Η1Ν1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολιβιέ Σορλέν βρέθηκε αρνητικός στα πρώτα τεστ και μόλις στο τρίτο τεστ επιβεβαιώθηκε ότι πάσχει από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1.

Εν τω μεταξύ, στη σημερινή ο Φερνάντο Σάντος είδε τον Βλάνταν Ίβιτς να αποχωρεί τραυματίας, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Λάρισα να τίθεται σε αμφιβολία. Προς το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος μέσος τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση του με τον Βερόν και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος και οι Κρέσιτς, Σορλέν, με τον δεύτερο να είναι ταλαιπωρημένος και με την περιπέτεια της διάρρηξης του σπιτιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λούσιο Φιλομένο. Στο ματς με τους «βυσσινί» εκτός από τους δύο παίκτες δεν θα παίξει και ο Πάμπλο Γκαρσία, που θα εκτίσει τν ποινή του.

Από εκεί και πέρα ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κατεβάσει τον «Δικέφαλο» του βορρά με σύστημα 4-3-3, χρησιμοποιώντας στη γραμμή κρούσης τους Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλη. Τη θέση του Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να πάρει ο Φωτάκης.

Και σήμερα πάντως δεν έλειψαν οι φωνές από τον Πορτογάλο τεχνικό, που έκανε αυστηρές συστάσεις στη διάρκεια των δοκιμών στους παίκτες του και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα για το ματς με τη Λάρισα Ο Σάντος επέμεινε ότι πρέπει όλοι να είναι πιο συγκεντρωμένοι και πιο προσεχτικοί ακόμη και στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: