Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Πρόταση στον Ρέμο

Πρόταση στον Ρέμο

Πρόταση στον Ρέμο

Σάρκα και οστά πήρε πλέον η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ. Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έγινε πλέον επίσημη πρόταση προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δήμο Πολύκαρπο για να μεταφερθεί στον Αντώνη Ρέμμο. Αυτό που διαμηνύθηκε στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ήταν ότι σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον Ηρακλή και για αυτό τον λόγο ζητούν τις μετοχές από τον Αντώνη Ρέμμο.
Ο Γιωργος Γαλανός είναι μεταξύ των ανθρωπων που προέρχονται από την ομάδα ανθρώπων που θέλουν να αναμιχθούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Δεν είναι όμως ο μοναδικός καθώς υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες του που στοχεύουν να πάρουν τα ηνία της ΠΑΕ. Η διάθεση που υπάρχει είναι μεγάλη και σκοπεύουν να επιδιώξουν να αναλάβουν την διάδοχη κατασταση.

Διορία μέχρι την Τρίτη

Η πρόταση που ήδη έχει μεταφερθεί είναι συγκεκριμένη και αυτό που ζητείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ είναι να απαντήσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη γιατί σε διαφορετική περίπτωση η πρόταση θα πάψει να ισχύει. Αυτή η διορία που υπάρχει έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα πρέπει να αναλάβουν άμεσα τον Ηρακλή προκειμένου να έχουν τα χρονικά περιθώρια να προχωρήσουν σε ουσιαστικές κινήσεις και κυρίως μετεγγραφές.
Ο πρόεδρος του ΤΑΚ Γιωργος Γαλανός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και αναφέρθηκε στην προοπτική να ασχοληθεί ενεργά και με τα διοικητικά της ΠΑΕ , λέγοντας :
«Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που κινείται για να βοηθήσει, δε θέλω να πω περισσότερα. Η ουσία είναι να βοηθηθεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στη χειρότερη περίπτωση θα κοιτάξουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή»
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΤΑΚ Γιωργος Γαλανός είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Ρέμο και για να πω την αλήθεια με κανένα δεν έχουμε μιλήσει. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο δύσκολο και δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ. Είναι διαφορετικά μεγέθη τα οικονομικά. Ασχολείται και περισσότερος κόσμος και πρόκειται για εντελώς διαφορετική κατασταση. Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Ηρακλή παλεύουνε και καταφέρανε να βοηθήσουν το μπάσκετ, ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί κάτι παρόμοιο και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν μόνο συζητήσεις μεταξύ μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο»

Στην Αθήνα ο Πολύκαρπος

Με την πρόταση στα χέρια του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δήμος Πολύκαρπος θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα καιν θα συναντηθεί με τον Αντώνη Ρέμμο. Θα του δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις προκειμένου να δοθεί μια επίσημη απάντηση στους ενδιαφερόμενους. Πάντως συμφωνα με πληροφορίες η πλευρά της υπάρχουσας διοικησης αυτό που ζητάει είναι να δεσμευτεί οποίος αναλάβει να τηρήσει την ρύθμιση που υπάρχει με την εφορία για τα επόμενα χρόνια. Κάτι που φαίνεται να είναι απόλυτα λογικό και αφορά κυρίως το μέλλ0ον του Ηρακλή. Επιπλέον ζητούν να τακτοποιηθούν ι επιταγές που κυκλοφορούν από την ΠΑΕ Ηρακλής και αφορούν τρέχουσες υποχρεώσεις. Αυτά φαίνεται να είναι και τα μοναδικά στοιχεία που θέλουν αν εκπληρωθούν από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου.
Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα που θα αφορούν τους κυανόλευκους ώστε να γίνει γνωστή η επόμενη μέρα. Ο Αντωνης Ρέμμος θέλει να τηρήσει την υπόσχεση του που έκανε μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει παραδώσει τις μετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: