Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ψάχνει το ...λαβράκι!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f193938be73464cdd4b5c831b092a6ee_L.jpg?1259820630?1259820630?1259820630

Το ταξίδι του στο Βέλγιο συνεχίζει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση μεταγραφικών στόχων για τον «Δικέφαλο», ενόψει Ιανουαρίου. Τραυματίστηκε ο Βιτόλο στην προπόνηση.

Έναν σέντερ φορ με άνεση και ευχέρεια στο σκοράρισμα ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, ώστε να ενισχυθεί ο σύλλογος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται στο Βέλγιο, όπου εκτός από συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της χώρας, συνεχίζει το ...ψάξιμο με στόχο την εύρεση ενός επιθετικού «περιοχής» ή μεσοεπιθετικού που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» εξετάζει διάφορες περιπτώσεις, ενόψει Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται και η περίπτωση «δανεισμού» ενός ή δύο ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ρόλο στα μεταγραφικά πάντως αναμένεται να παίξει και η αποχώρηση παικτών από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφού αν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να φύγουν, τότε στον Μακεδονικό σύλλογο θα έχουν περισσότερα χρήματα στη διάθεσή τους

Τραυματίστηκε ο Βιτόλο

Ανησυχία προκάλεσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Βίκτορ Βιτόλο στην προπόνηση, αφού ο Ισπανός μέσος σε μία ανύποπτη φάση χωρίς πίεση φάνηκε να στραβοπατάει μόνος του και βγήκε εκτός γηπέδου σφαδάζοντας στον πόνο. Το ιατρικό τιμ έπεσε αμέσως πάνω του και παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς όμως ο Βιτόλο δεν είχε τίποτα και μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε κανονικά στο γήπεδο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: