Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Σε απολογία Ντιέ - Ντίκα


Ο Νικουλάι Ντίκα στην προπόνηση του Ηρακλή Την Παρασκευή ο Σάββας Κωφίδης θα αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τους Νιτέ και Ντίκα στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟ. Και την Πέμπτη, οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, γυμνάσθηκαν μόνοι τους και η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τους καλέσει σε απολογία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραλαμβάνει και επισήμως 1000 εισιτήρια για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Καυτανζογλείου.


Πιάστηκαν στα χέρια Ντίκα - Ντιέ

Ο Ντίκα και ο Ντιέ δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους στη χθεσινή προπόνηση και έπεσαν μερικές ψιλές... Διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο Σάββας Κωφίδης να τους διώξει και να προπονηθούν μόνοι τους. Οι δύο παίκτες αποδείχτηκε, εκ των υστέρων, ότι ούτε εκεί ηρέμησαν μιας και συνέχισαν τον διαξιφισμό τους.

Αυτό που μένει τώρα να φανεί και είναι απόφαση του προπονητή της ομάδας είναι το αν θα θεωρήσει το συγκεκριμένο επεισόδιο λήξαν, ως ένα από τα αρκετά που συμβαίνουν στις προπονήσεις ή θα επιβάλει ποινές.

Με συνταγή Ιωαννίνων
Στο μεταξύ, ο Σάββας Κωφίδης στήνει την ομάδα του πάνω στο... διπλό επί του ΠΑΣ και ελπίζει ότι οι διοικητικές εξελίξεις δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τους ποδοσφαιριστές του.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή δήλωση: "Ηταν, πραγματικά, σημαντική για εμάς η εκτός έδρας νίκη, στον αγώνα των Ιωαννίνων, τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς προερχόμασταν από ατυχή συγκομιδή σε δύο εντός έδρας αναμετρήσεις. Θα είναι λάθος, όμως, αν μείνουμε στο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής.

Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός και στοχεύουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα καλύτερα ποιοτικά στοιχεία μας, επιχειρώντας να ελέγξουμε τη ροή του παιχνιδιού και να επιδιώξουμε την επιτυχία. Απαιτείται σκληρή προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, από την αρχή ως το τέλος και υψηλός δείκτης αυτοπεποίθησης. Αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν, πάντοτε, στους ποδοσφαιριστές επιπλέον κίνητρο προσπάθειας και σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, την οποία έχουμε ανάγκη σε απόλυτο επίπεδο, θα δώσουμε την μάχη μας".

Έτοιμος ο Μιλάνο
Στην Μίκρα διεξήχθη η σημερινή προπόνηση, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες θα έθεταν σε κίνδυνο το χλοοτάπητα του Καυτανζογλείου, αν το πρόγραμμα τηρούνταν και η ομάδα προπονούνταν εκεί. Το ευχάριστο της ημέρας είναι ότι ο Μιλάνο ετέθη εκ νέου στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, μιας και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και προπονήθηκε με την ομάδα. Εκτός κανονικών ρυθμών παρέμειναν οι Λέκι και Πιλότο.

  • Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Γ. Σ.
    Στις 31/12, στις 13:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hyatt, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής, με βάση τα όσα δημοσιεύονται - παράλληλα με τον ισολογισμό της ΠΑΕ - στον ημερήσιο Τύπο. Είναι γνωστά και δεδομένα τα διαδικαστικά, φοροτεχνικού χαρακτήρα, θέματα, με τα οποία ασχολείται μια τέτοια συνέλευση σε απολογιστικό επίπεδο, όμως το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι - έως τότε - θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον διοικητικό τομέα.

  • Ο στενός συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, θα βρεθεί το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό.

  • Με έγγραφό της η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά από την Ξάνθη εισιτήρια για τις αναγκες των οπαδών της, οι οποίοι θα θελήσουν να βρεθούν στην ακριτική πόλη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην εκτός έδρας προσπάθεια του Ηρακλή.

    Θεωρείται ότι γηπεδούχος πλευρά θα εκχωρήσει εισιτήρια, που αντιστοιχούν στο πέταλο του γηπέδου της, ενώ, με βάση τα φετινά ισχύοντα, δεν δικαιούται να ακολουθήσει την τακτική των εισιτηρίων των 40 ευρώ, που ακολουθούσε έως πέρσι.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: