Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Τραυματίστηκε ο Μέσι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τραυματίας επέστρεψε στην Βαρκελώνη από το Κίεβο ο Λιονέλ Μέσι, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό για το Champions League, δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Βραζιλιάνο, Λεάντρο Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός σούπερ-σταρ, που πέτυχε το νικητήριο γκολ των Καταλανών (2-1), αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για διάστρεμμα.

«Φαίνεται πως είναι διάστρεμμα. Μάλλον θα είναι έτοιμος, αλλά θα δούμε. Εχουμε ακόμη μία εβδομάδα στην διάθεση μας», δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφερόμενος στον πρώτο αγώνα που θα δώσουν στις 16 Δεκεμβρίου οι πρωταθλητές Ευρώπης, για το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. «Κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ηταν δύο σημαντικά γκολ. Αξίζαμε τη νίκη και την πρώτη θέση. Πάντα είχαμε εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό μας στιλ. Η ομάδα αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο προκύψει στη φάση των '16'. Πρώτα, όμως, θα επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Εσπανιόλ και στη συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: