Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Γιάννου: "Περήφανος που είμαι στην Καβάλα"


Ρουμπάκης και Γιάννου σε φάση από το παιχνίδι Εργοτέλης-Καβάλα Ο Απόστολος Γιάννου, παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 11ης αγωνιστικής. Ο νεαρός επιθετικός είχε σημειώσει και το νικητήριο γκολ της ομάδας του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι υπερήφανος για τον ΑΟΚ.

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρο Ψωμιάδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όταν με έφερε στην Καβάλα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ευχαριστώ τον προπονητή, κ. Γούτη και τους συνεργάτες του, όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας. Είμαι πανευτυχής, γιατί είναι η μεγαλύτερη διάκριση που γνωρίζω στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και αφιερώνω το γκολ που πέτυχα με την ΑΕΚ στους γονείς μου, που βρίσκονται στην Αυστραλία. Το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα και δεσμεύομαι για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Είμαι υπερήφανος που αγωνίζομαι με την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος", είπε χαρακτηριστικά.

Την απονομή έκανε η -καταγόμενη από την Καβάλα- νέα γενική γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Πόπη Γερακούδη, παρόντος και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρου Μπακιρτζή.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, Ρινκόν, Σουλτανίδης και Ιωάννου προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και πλέον συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες προκειμένου να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: