Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Κατσιαούνης: «Άξιος συγχαρητηρίων ο κόσμος του Άρη»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την πορεία των «κιτρίνων» λέγοντας: «Η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση, πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Η ομάδα δείχνει σημάδια ανάκαμψης και με τον κ. Κούπερ μπορεί να πάει καλύτερα. Έκανε μία… κοιλιά, ασυνήθιστη για μένα αλλά πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης» ενώ για τον Μιχάλη Σηφάκη είπε: «Ο Σηφάκης έχει πολύ καλά στοιχεία, μεγάλες δυνατότητες. Δεν έχει δείξει μία σταθερότητα αλλά σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει και να έχει μία υψηλή απόδοση σε κάθε αγώνα».
Συνεχίζοντας για την συμφωνία με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Ήταν μεγάλη επιτυχία η έλευση Κούπερ, ήταν μία πολύ σωστή επιλογή. Ο Άρης με αυτή την κίνηση μπορεί να νιώθει σιγουριά όχι μόνο για έξι μήνες αλλά για πολλά χρόνια, ώστε να κάνει την ομάδα που όλοι ονειρεύονται στον Άρη» και συνέχισε: «Το καλοκαίρι δεν υπήρχε η… χημεία, το υλικό είναι εξαιρετικό. Αναφέρομαι σε δύο παίκτες, τον Γκρασιάν και τον Αμπρέου που θα ήταν οι… κολώνες της ομάδας. Εφόσον ο κ. Κούπερ μπορεί να πάρει το κάτι παραπάνω από τους δύο, τότε θα βελτιωθεί και όλοι η ομάδα. Το θέμα είναι ότι πρέπει ο προπονητής να… δέσει τους καλούς ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει αυτό που λένε ότι δεν ταιριάζει ο Γκρασιάν και με τον Αμπρέου ή με τον Κόκε».
Για τον παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είπε: «Θέλει προσοχή ο αγώνας με την ομάδα της Τρίπολης. Με την στήριξη του κόσμου, που είναι εκπληκτικός, μιας και παρά τα άσχημα αποτελέσματα βρέθηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι άξιος συγχαρητηρίων ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: