Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Χειρουργήθηκε ο Μπεθέρα, ψάχνουν τερματοφύλακα


Ο Ισαάκ Μπεθέρα Ο Ισαάκ Μπεθέρα χειρουργήθηκε την Πέμπτη από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Πανιωνίου, Γιώργο Κατσιφαράκη και πλέον το διάστημα της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: "Σήμερα το πρωί, στην κλινική "ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ", υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Ισαάκ Μπεθέρα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης εξαρθρήματος (ΔΕ) ακρωμιοκλειδικής 3ου βαθμού. Η επέμβαση, που έγινε από τον επικεφαλής του ιατρικού τημ κ. Γιώργο Κατσιφαράκη, ήταν η ίδια με την προ 10ημέρου επέμβαση του Τόμας Μπέλιτς.

Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 11/12/2009 και από τις 12/12/2009 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης από τον κ. Σοφιανό.

Λόγω της ηλικίας και του σωματότυπου του Ισαάκ Μπεθέρα, η πιθανή επανένταξη στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες, με επανεκτίμηση κατά τη διάρκεια της".

Πλέον ο Πανιώνιος θα μεταβεί στην Λάρισα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, με έναν μόνο τερματοφύλακα, τον Κώστα Ανδριόλα. Ο νεαρός Καλδέλης που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων δεν έχει δηλωθεί ως επαγγελματίας και πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί, εκτός κι αν η Σούπερ Λιγκ δώσει ειδική άδεια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Εμίλιο Φερέρα, αναμένεται να δοκιμάσει και κάποιους από τους παίκτες του στην θέση του τερματοφύλακα, στην περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να γνωρίζει ποιοι μπορούν να καλύψουν την θέση.

Πάντως ήδη από την διοίκηση γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση τερματοφύλακα, προκειμένου από την 1η Ιανουαρίου αυτός να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπλάζιτς του Λεβαδειακού και ο Κωνσταντόπουλος της Κόβεντρι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι, ενώ με ενδιαφέρον παρακολουθείται και η περίπτωση του Ρόκα του Πανθρακικού.

Ο τελευταίος λόγω του υψηλού συμβολαίου του με την ομάδα της Κομοτηνής ίσως και να μείνει ελεύθερος, από την στιγμή που οι Ακρίτες δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Παράλληλα η γνώμη του Φερέρα για την αξία του είναι καλή και έτσι δεν αποκλείεται να του γίνει πρόταση. Φυσικά εξετάζονται περιπτώσεις τερματοφυλάκων και από το εξωτερικό και δεν πρέπει να αποκλειστεί καμία έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: