Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του Μουντιάλ


Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του Μουντιάλ Η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, γνωστοποιεί ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για την τελική φάση του Μουντιάλ 2010 για τους Ελληνες φιλάθλους. Μάλιστα αναφέρει και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται, προκειμένου κάποιος να μπορέσει να πάρει τα "μαγικά χαρτάκια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Η συγκεκριμένη διαδικασία, σε πρώτη φάση, αφορά στην υποβολή αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων, για τη διάθεση των οποίων ο κεντρικός έλεγχος ανήκει στην FIFA.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 13:00 (Ελλάδας).

-Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων ανά αγώνα. Θα πρέπει να είναι Ελληνας υπήκοος ή να διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

-Επιτρέπεται η προκράτηση εισιτηρίων για τη φάση των «16» έως και τον τελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε περίπτωση που η Εθνική δεν προκριθεί, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί θα επιστραφούν μετά τη λήξη του Μουντιάλ 2010.

-Δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί αμέσως καμία αίτηση. Η επιβεβαίωση από τη FIFA θα γίνει περίπου μια εβδομάδα μετά τη λήξη της διαδικασίας.

-Οι πιστωτικές κάρτες των ενδιαφερόμενων θα χρεωθούν μόνο όταν γίνει η επιβεβαίωση της αγοράς των εισιτηρίων.

-Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τα διαθέσιμα εισιτήρια, η FIFA θα διενεργήσει κλήρωση και στη συνέχεια θα ειδοποιήσει τους τυχερούς.

-Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση tic@epo.gr".

Δεν υπάρχουν σχόλια: