Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

«Τέρμα τα λόγια»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ef29c3c0635c9327c4877263df914ed5_L.jpg?1260421298?1260421298?1260421298

Ο Νικόλας Πατέρας θέλησε να βάλει ένα τέλος στο πολυμετοχικό... φουρνέλο που έχει μπει στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του τριφυλλιού τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν τα λόγια καθώς δεν κάνουν καλό.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων φιλοξενήθηκε στη «SportDay» και έστειλε ενωτικό μήνυμα: «Τέρμα τα λόγια. Πλέον από εδώ και πέρα όλοι μας πρέπει να αποδείξουμε ότι βάζουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από τους εαυτούς μας. Η ομάδα θέλει ηρεμία και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό. Τα λόγια μόνο καλό δεν κάνουν».

Χενκ τεν Κάτε: «Οι καλύτεροι οπαδοί»

Ο Χενκ τεν Κάτε δύσκολα θα βγάλει από την καρδιά και το μυαλό του, τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τον κόσμο του τριφυλλιού αλλά και τους παίκτες: «Ενα πράγμα θέλω μόνο να πω για τους οπαδούς της ομάδας. Ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει στην καριέρα μου και με αυτούς τους οπαδούς ο Παναθηναϊκός θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα. Στους παίκτες εύχομαι να κατακτήσουν τον τίτλο. Τους είπα άλλωστε “ το να το πάρετε το πρωτάθλημα αρκεί να με κάνετε ευτυχισμένο, διότι θα αισθάνομαι πως ένας μέρος του ανήκει και σε μένα”».

Οι πρώτοι υποψήφιοι

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τις πρώτες ομάδες που θα έχει στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον προκριθεί, καθώς προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα οι πράσινοι μπορούν να βρουν στον δρόμο τους μια εκ των Γιουβέντους, Ουνιρέα, Βόλφσμπουργκ και Μαρσέιγ ενώ οι άλλες τέσσερις ομάδες θα προκύψουν από τους ομίλους της νέας διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: