Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοινώθηκε ο Κριστιάνο Μοράες

Ανακοινώθηκε ο Κριστιάνο Μοράες

Την απόκτηση του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος που έχει πολιτογραφηθεί Πορτογάλος και περιμένει από μέρα σε μέρα το κοινοτικό του διαβατήριο, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του με τον δικέφαλο στον οποίο και θα ανήκει. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: ‘Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Pacos de Ferreira για την απόκτηση του Cristiano Moraes de Oliveira. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε για συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο θα ξεκινήσει να ισχύει από την 1/1/2010.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη Θεσσαλόνίκη για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.
Ο Cristiano Moraes de Oliveira γεννήθηκε στην πόλη Manaus της Βραζιλίας στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, ξεκίνησε την καριέρα του από την Nacional και την Sao Raimundo Esporte Clube πριν έρθει το 2005 στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για να ενταχθεί στο δυναμικό της από την Pacos de Ferreira».

Δεν υπάρχουν σχόλια: