Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Όλα τα σενάρια πιθανά

Όλα τα σενάρια πιθανά

Είναι μονίμως το δεύτερο μεγάλο θέμα του καλοκαιριού, ενίοτε όμως μετατρέπεται -λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει- και σε πρώτο. Πρόκειται για το κεφαλαιώδες ζήτημα των απομακρύνσεων-αποδεσμεύσεων και κατά μία έννοια των «ανεπιθύμητων» σε μια ομάδα ποδοσφαιριστών.
Στον Άρη, προσφάτως, βγήκε προς τα έξω η «μαύρη λίστα», μια λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Έκτορ Κούπερ.
Πέρα όμως από τα επτά ονόματα για τα οποία σας είχε ενημερώσει επανειλημμένα -και μάλιστα με απόλυτη ακρίβεια- το «Μetrosport» , υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που είτε ήταν και είναι ξεκάθαρες είτε είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκες.
Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα το όνομα του Φερνάντεζ, ο οποίος αποχώρησε αθόρυβα και φυσιολογικά, ενώ στη δεύτερη ανήκει ο Μεντί Ναφτί, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά και ένας δύσκολος και δύστροπος χαρακτήρας.

Όσο φεύγει …άλλο τόσο μένει …

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει, μπορεί να μην έχει ακουστεί τίποτα φωναχτά και επίσημα αλλά ο «κόσμος το ‘χει τούμπανο και κάποιοι στην Αλκμήνης κρυφό καμάρι…».
Ο ποδοσφαιριστής Ναφτί έχει πείσει τους πάντες ότι είναι και πλήρης και ολοκληρωμένος. Το σημείο στο οποίο εστιάζονται οι αμφιβολίες και η αμφισβήτηση έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν για ένα περίεργο άτομο που συχνά-πυκνά δημιουργούσε προβλήματα από το τίποτα.
Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο Ναφτί δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κούπερ, ή για να ακριβολογούμε δεν θεωρείται απαραίτητος. Είναι βέβαιο επομένως ότι γίνονται και θα γίνουν προσπάθειες για να λυθεί το συμβόλαιό του.Πηγη Μετροσπορ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Stelioanakrives ayto pou leei to metrosport.
O nafti eianistin lista tis dioikisis gia pitharxikous logous opos leei ayti, mporei na min vgike i alitheia ekso opos tin leo alla o cuper DEN ton exei kan stin lista tou.Opos kai o lathos xirismos pou ginete tora me ton campora epikinoniaka apo tin dioikisi.Tou xrostousane leyta eixe to oikogeniako provliam kai afou den tou dosane ta leyta eifge. to iksara apo tis 17 tou minos...