Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Φιλική ήττα για τον ΠΑΟΚ 3-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Φιλική ήττα για τον ΠΑΟΚ 3-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

«Σφιγμένος» και με αρκετά προβλήματα κυρίως στην μεσοαμυντική του λειτουργία εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο δικέφαλος δεν έδειξε τόσο έτοιμος όσο οι Βούλγαροι και ηττήθηκε με 3-1. Φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι προετοιμασίας, με τον Μάριο Μπερέτα να χρησιμοποιήσει αρκετά σχήματα, ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (79΄ Γλύκος), Σνάουτσνερ, Σαβίνι (62΄ Μίλιεβιτς), Ζουέλα Τσιρίλο (66΄ Μπαλάφας), Γκαρσία (46΄ Σορλέν), Βιτόλο (46΄ Φωτάκης), Βιεϊρίνια (62΄ Γεωργίου), Κουτσιανικούλης (46΄ Αθανασιάδης), Φιλομένο (66΄ Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Χαβντάροφ, Μίνεφ, Στογιάνοφ, Βιντάνοφ, Τριφόνοφ, Γκραντέν, Μαρκίνιος, Γιάντσεφ, Τιέρο, Ντέλεφ, Μιγκέλ

Στο 17΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέλεφ και αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Βιντάλοφ με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 78΄ μετά από παράλληλη σέντρα, ο Μπαλάφας άθελα του με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.
Στο 80΄ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Παπάζογλου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μπαλάφας μειώνει σε 1-2.
Στο 89΄ ο Γλύκος θα ανατρέψει αντίπαλο του που εφορμούσε στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι το οποίο αξιοποιήθηκε από τους Βούλγαρους για το 1-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: