Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κατσαμπής: «Να βγούμε δυνατοί μέσα από τις δυσκολίες»

Κατσαμπής: «Να βγούμε δυνατοί μέσα από τις δυσκολίες»

Έχει αφήσει το στίγμα του στους «κυανόλευκους». Για μια ακόμη χρονιά θα ζήσει μια κατάσταση πολύ γνώριμη με την πραγματοποίηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Μονάχα που τη φετινή σεζόν, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πιο δύσκολα. Υπάρχει όμως ένα backround το οποίο τον κάνει αισιόδοξο και τον «γεμίζει» με δύναμη, όπως όλη την ομάδα. Η παρουσία του κόσμου. Ο αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής, αναφέρθηκε λίγο πριν την αναχώρηση για την Πορταριά στις στιγμές που έζησε από κοντά μαζί με τον κόσμο στις πορείες, χαρακτήρισε δύσκολη τη σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε πως μέσα από τις δυσκολίες αυτές η ομάδα μπορεί και πρέπει να βγει δυνατή. «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες. Όλοι ξέρουμε τι είχε γίνε» είπε αρχικά ο Τάσος Κατσαμπής για να αναλύσει: » Τελικά όμως καταφέραμε η ομάδα να συνεχίσει εκεί που της αξίζει. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτής, αν όχι όλο, το έχει ο κόσμος» ξεκαθάρισε.

«Ο κόσμος είναι υπερήφανος για τον Ηρακλή»

Στη συνέχεια ο πολύπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία μέσα από αυτούς τους καθημερινούς αγώνες του λαού του Ηρακλή: «Αυτό που έζησα πραγματικά ήταν κάτι που δεν πρόκειται να το ζήσω ξανά. Ήταν τρομερή κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια μπορεί ο κόσμος να ήταν απομακρυσμένος, να ντρεπόταν για την ομάδα και την πορεία της. Αυτό που είδα στις πορείες ήταν πως ο κόσμος ήταν περήφανος για την ομάδα του, κάτι το οποίο δεν μπορώ να το ξεχάσω. Βγήκε στους δρόμους και πάλευε σαν… να του έπαιρναν το σπίτι. Υπήρχε τρομερή περηφάνια για την ομάδα τους που πριν από ένα μήνα ένιωθαν «ντροπή» για την πορεία της. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Θα γίνουμε ομάδα»

Συνεχίζοντας, ο αρχηγός του Ημίθεου, κλήθηκε να τοποθετηθεί για το σήμερα. Σχολίασε το γεγονός πως δεν έχουν πραγματοποιηθεί πολλές μεταγραφικές κινήσεις και εξέφρασε την πίστη του πως παρ’ ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη, η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις: «Θεωρώ πως είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι πως έχουμε ανθρώπους στη διοίκηση που είναι μέσα από τα «σπλάχνα» του Ηρακλή. Νομίζω ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις γιατί σίγουρα η ομάδα θέλει ενίσχυση» τόνισε ο Τάσος Κατσαμπής και προσέθεσε: «Θεωρώ ότι θα είναι μια χρονιά που ναι μεν θα είναι δύσκολη, αλλά στην οποία ο Ηρακλής θα γίνει μια ομάδα. Θα τον σέβονται και όχι αυτό που έκαναν πριν από έναν μήνα».
Ερωτηθείς για το αν προβληματίζεται από την κατάσταση που υπάρχει, ο Κατσαμπής απάντησε: «Ναι γι’ αυτό είπα ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά. Κακά τα ψέματα. Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο, βγήκε η απόφαση στο τέλος, ταλαιπωρήθηκε ο κόσμος και η διοίκηση, γιατί ως τελευταία στιγμή δεν ξέρανε αν η ομάδα είναι στην Superleague ή στη B’ Eθνική και ήταν πολύ δύσκολο για τη διοίκηση να κινηθεί. Παράλληλα και ο παίκτης που ήθελε να έρθει στην ομάδα, δε γνώριζε σε ποια κατηγορία να είναι. Μέχρι την προσαρμογή τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά στη συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερα».

«Ηρακλής, πρωταγωνιστής»

Οι προσδοκίες σίγουρα δεν είναι μεγάλες. Αυτό είναι θετικό ή όχι; «Σίγουρα είναι καλό» απάντησε ο Τάσος Κατσαμπής διευκρινίζοντας: » Όταν κάνεις κάτι σε οποιοδήποτε επάγγελμα και είσαι προσγειωμένος, με πολλά προβλήματα, πάντα μέσα από κάτι δύσκολο βγαίνεις κερδισμένος. Εγώ προσωπικά κάθε χρόνο θεωρώ ότι ο Ηρακλής πρέπει να είναι εκεί που του αξίζει, σε πρωταγωνιστικές θέσεις. Εύχομαι και πιστεύω πως από τις δύσκολες συνθήκες θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: