Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Σνάουτσνερ: «Θα έχουμε σίγουρα πιο δύσκολο έργο τη νέα σεζόν»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_OEjzg8NBuJ.jpgΈτοιμος για τις προκλήσεις ενόψει της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.Ο έμπειρος Πολωνός μπακ του «Δικεφάλου» τόνισε πως «όπλο» της ομάδας είναι η ομοιογένεια, ενώ ανέφερε πως «θα έχουμε σίγουρα πιο δύσκολο έργο τη νέα σεζόν. Κι αυτό γιατί όλοι περιμένουν από εμάς να ανεβούμε ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με πέρσι».

Αναλυτικά:

Για τον ανταγωνισμό μετά την έλευση Μπουσαΐντι, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες, μπορεί να έρθουν και άλλοι. Ο καθένας θα παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό του. Αλλά φυσικά στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν παρά να παίξουν μόνο έντεκα».

Για την ομοιογένεια που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα εδώ και δύο χρόνια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφομοιώνουμε με μεγαλύτερη ευκολία όλα όσα θέλει να μας περάσει ο προπονητής. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε αποτελεσματικά καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτή είναι η μοναδική συνταγή για να έχουμε στο τέλος της περιόδου καλύτερα αποτελέσματα από την αντίστοιχη περσινή».

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση, είπε: «Το σίγουρο είναι ότι μας περιμένει ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο. Από την άλλη λέω ότι σε παιχνίδια σαν κι αυτά, οι πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο είναι 50%-50%. Αν, πάλι, είχα το δικαίωμα της επιλογής, δεν θα διάλεγα τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Ντιναμό Κιέβου. Έχουν ήδη αρχίσει τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και θα βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο, πολύ πιθανό να είναι πιο έτοιμες από εμάς.

Πέρσι είχαμε την περιπέτεια με τη Χέρενφεϊν. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν δεν το καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Και- θα έχουμε όχι μία, αλλά δύο ευκαιρίες».

Τέλος, για τις απαιτήσεις της φετινής σεζόν, ανέφερε: «Θα έχουμε σίγουρα πιο δύσκολο έργο τη νέα σεζόν. Κι αυτό γιατί όλοι περιμένουν από εμάς να ανεβούμε ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Το γνωρίζουμε, το έχουμε απόλυτα συνειδητοποιήσει και το έχουμε αποδεχτεί. Αν δουλέψουμε όπως και πέρσι, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: