Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο παρακολούθησε ο Ριβάλντο τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της Ισπανίας.
  • "Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουν δεν ήμουν εναντίον του Κλόζε. Εχω γράψει τη δική μου ιστορία και τώρα είναι καιρός να γράψουν και άλλοι τη δική τους", έγραψε ο Ρονάλντο, ο οποίος διατήρησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ, στον λογαριασμό του στο Twitter. Λίγο μετά, ήρθε το μήνυμα... στήριξης από τον Κακά: "Πραγματικά δε χρειάζεται να ανησυχείς. Σαν εσένα δεν υπάρχει κανείς… Φαινόμενο!"
  • Σπίτι, πιθανότατα στα βόρεια προάστια, αναζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Νίκο Νιόπλια και την οικογένειά του, καθώς ο προπονητής των πρασίνων αποφάσισε φέτος να αφήσει τους ξενώνες της Παιανίας.
  • Πρωταθλητής του Μουντιάλ στα... τατουάζ αναδείχθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε βραζιλιάνικη εκπομπή. Μάλιστα, μία από τις παρουσιάστριες εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τους κοιλιακούς του! Ραούλ Μεϊρέλες (Πορτογαλία), Μάρτιν Σκρτελ (Σλοβακία), Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ (Γκάνα) και Σίμον Κιάερ (Δανία) συμπλήρωσαν την 5άδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: