Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

«Καλύτερος ΠΑΟΚ φέτος»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7b4574f8df1d37997011ac8a8b554dd3_L.jpg?943912800?943912800?943912800Πεπεισμένος ότι η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, εμφανίστηκε ο Λούσιο Φιλομένο. Τι είπε για το Τσάμπιονς Λιγκ, τους τραυματισμούς του αλλά και τους στόχους του.Ο τέως άσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα», και τοποθετήθηκε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα:



Την περσινή σεζόν και τους τραυματισμούς του: «Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ακόμη και αυτά που πέρασα, αποτελούν μέρος του ποδοσφαίρου. Το πιο σημαντικό είναι ότι η σεζόν έληξε πετυχημένα για την ομάδα μας, εντός στόχου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για μένα, και φυσικά για τον κάθε παίκτη, αυτό που μετράει περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι η υγεία. Και αφού το έχω, θα προσπαθήσω να έχω όσο το δυνατό περισσότερες συμμετοχές στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο»

Για την νέα σεζόν: «Στην πατρίδα μου λένε ότι το εύκολο είναι να φθάσεις ψηλά, αλλά το δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Από τη στιγμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής, θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω. Συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και με τις νέες ιδέες από τον προπονητή μας, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από την περσινή σεζόν. Πρέπει να αποφύγουμε στη διάρκεια των αγώνων το άγχος, γιατί αυτός ο παράγοντας μόνο ζημιά μπορεί να μας κάνει»

Για την αγαπημένη του θέση:
«Πίσω από τον φορ είναι η θέση που αγωνιζόμουν στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου και αυτή είναι που μου αρέσει περισσότερο. Και αυτό γιατί μου παρέχει τη δυνατότητα, πέρα από το να σκοράρω και να δημιουργώ. Βέβαια, στην εξέλιξη της καριέρας μου αγωνίστηκα και στην κορυφή της επίθεσης, όπως είχαν κρίνει οι εκάστοτε προπονητές μου»

Τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:
«Δεν με απασχολεί ακόμη κι αν παίξουμε με τη θεωρητικά πιο ισχυρή ομάδα. Νομίζω ότι από τη στιγμή που εμείς είμαστε στο γκρουπ των αδυνάτων, ο αντίπαλος μας θα έχει τη μεγαλύτερη πίεση για την πρόκριση».

Για τον Μάριο Μπερέτα:
«Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Έχω παρατηρήσει ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με τη δουλειά του Φερνάντο Σάντος, μέχρι στιγμής, όχι πολύ μεγάλες. Ενδεχομένως στην εξέλιξη της σεζόν να προκύψουν πιο ουσιαστικές αλλαγές, αλλά αυτό μένει να το δούμε στην πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: