Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Επαφή με Μπρέσια, Ανόρθωση για Αραμπατζή


Ο Νίκος Αραμπατζής του ΠΑΟΚ Όταν υπάρχει θέμα πώλησης ποδοσφαιριστή, είναι λογικό οι πάντες να είναι πολύ προσεκτικοί. Έτσι, μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας datasport.it που αποκάλυπτε το ενδιαφέρον της Μπρέσια για τον Πάμπλο Κοντρέρας άρχισε να... δένει. Ένας ατζέντης έχει επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του δικεφάλου.

Είπε ότι εκπροσωπεί τον ιταλικό σύλλογο και ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει για την αγορά του Κοντρέρας. Στον ΠΑΟΚ αναμένουν τις κινήσεις της Μπρέσια, με επίσημο χαρακτήρα προκειμένου να συζητήσουν σε σταθερή βάση για την παραχώρηση του Χιλιανού.

Ανόρθωση για Αραμπατζή

Σχετικά με τη μετακίνησή του στην Αυστρία, για να φορέσει τη φανέλα της Αούστρια, οι πιθανότητες είναι μηδενικές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μεγαλόνησο.Ο λόγος για τον Νίκο Αραμπατζή που αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Εχει δείξει ενδιαφέρον ο κυπριακός σύλλογος, που ψάχνει ποδοσφαιριστή για το δεξιό άκρο της άμυνας. Εχει προπονητή τον Γκιγιέρμο Όγιος, που γνωρίζει τον Αραμπατζή και πρόσφατα πήρε δανεικό τον Νάτσο Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: