Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ηρακλής- Ανηφορίζουν Σκζότ και Ραντούικο

http://www.sport24.gr/ast/cov/ir/ira.JPG_2010_7_12_11_30_1.jpg_b.jpgΒουτσιάς, Μάρα και Γιάκομπ εις διπλούν ήταν οι σκόρερ του Ηρακλή στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην ερασιτεχνική και νεανική ομάδα της Ακαδημίας Μούντα με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει δύο σχήματα αλλά και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τον Αμπραάμ Αλεκένβου.Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού στο αριστερό άκρο της «κυανόλευκης» άμυνας πετυχαίνοντας να διακριθεί για την ταχύτητά του και τις σωστές τοποθετήσεις του.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου αναμένεται να ανηφορίσουν στην Πορταριά του Πηλίου οι Ρόμπερτ Σκζότ και Ντάλιμπορ Ραντούικο που βρίσκονται από χθες στην Θεσσαλονίκη όπου και υποβλήθηκαν σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Κατά τα άλλα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του Δανού τερματοφύλακα Κάσπερ Ανκεργκρεν που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την αγγλική Λιντς χωρίς να ξεχνάνε και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που το ενδεχόμενο απόκτησης του Ισπανού στόπερ Γκιγιέρμο Βαγιόρι αναμένεται να μην προχωρήσει για οικονομικούς λόγους. Συνάμα τηρείται στάση αναμονής για τον Ματίας Λέκι και στο να κατεβάσει ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός τις απαιτήσεις του.

Τέλος στην Αθήνα θα βρεθεί στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης, για να βρεθεί στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League. Παράλληλα θα συνεχίσει τις επαφές του με υποψήφιους χορηγούς για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: