Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Μπουμπένκο: "Ο Ηρακλής του χρόνου"


Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο Ένα ξεμούδιασμα είχαν την δυνατότητα να κάνουν οι παίκτες του Ηρακλή στην Πορταριά όπου βρίσκονται. Αντιμετώπισαν την ακαδημία του Μούντα και επικράτησαν εύκολα με 4-0. Στο πρώτο ημίχρονο όπου χρησιμοποιήθηκαν κυρίως νεαροί ποδοσφαιριστές, ο Ηρακλής προηγήθηκε με γκολ του Βουτσιά. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι θεωρητικά πιο βασικοί και το σκορ πήγε στο 4-0 με τους Ρουμάνους να αναλαμβάνουν δράση καθώς δύο γκολ πέτυχε ο Γιάκομπ και ένα ο Μάρα.

Ο Γιόσεφ Μπουμπένκο τόνισε: "Ήταν απλά ένα παιχνίδια προπόνησης. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Τα νεά αποκτήματα θα ενσωματωθούν σύντομα και είναι σίγουρο ότι θα γίνει σκληρή δουλειά".

Νωρίτερα ο Σλοβάκος τεχνικός, αναφερόμενος στις αλλαγές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, επισήμαινε ότι: "Κάναμε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ. Οι παίκτες που θα έρθουν θα αποτελούν προσεγμένες κινήσεις, οι οποίες θα περάσουν από αναλυτικό έλεγχο και παραλλήλως θα έχουν ποιότητα και βεβαίως δε θα ξεφεύγουν από τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ".

Για να προσθέσει: "Προτού ξεκινήσει αυτή η περιπέτεια με το πιστοποιητικό συμμετοχής είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Όμως δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή και μετακόμισαν σε άλλους συλλόγους. Πάντως, θα πάρουμε στόπερ, στο κέντρο είμαστε καλυμμένοι αφού ήρθε και ο Ραντούικο, ενώ θα ψάξουμε για δύο επιθετικούς".

Και συμπλήρωσε: "Ο Ηρακλής πλέον πραγματοποιεί βήματα μόνο μπροστά. Βασικός σκοπός είναι να βρούμε σταθερότητα στο οικονομικό σκέλος, όπως σε ρόστερ και σε ποιότητα" και συμπλήρωσε: "σίγουρα δεν είμαι μάγος, όμως όλοι με συνεργασία ανάμεσα μας στοχεύουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

Δεν παρέλειψε να πει: "Η φιλοσοφία μου είναι να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, άλλωστε αυτό περιμένουν και οι φίλαθλοι του Ηρακλή από εμάς. Η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει να ρολάρει. Ξέρουμε τους περσινούς και θέλουμε να δούμε στην προετοιμασία και τους καινούργιους παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: