Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Πήρε Κωνσταντινίδη, παρουσίασε Χατζάρα


Προβληματισμένος ο Χατζάρας Μετά τον Γιώργο Πουλάκο και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Πιερικού. Ο 24χρονος μέσος συμφώνσε σε όλα με τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Βέροια, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, η Λαμία και η Νίκη Βόλου.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ παρουσίασε τον προπονητή, Γιώργο Χατζάρα. "Ο Πιερικός αυτή τη στιγμή θέλει να δημιουργήσει αξιόμαχο σύνολο ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Πιερικού ο Χατζάρας ο οποίος έδωσε το στίγμα της νέας φιλοσοφίας μέσα από την οποία θα λειτουργήσει η ομάδα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε στη μεταγραφική περίοδο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έγινε μία βίαιη αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό και ουσιαστικά η ομάδα στήνεται από την αρχή με μεθοδικότητα και με γνώμονα το αύριο. "Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή από σωματεία Β' Εθνικής και γνωρίζω ότι ο Πιερικός έχει όλα τα εχέγγυα σε βάθος χρόνου να αλλάξει κατηγορία.

Δυστυχώς τις δυο προηγούμενες χρονιές αν και ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα. δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Με τα νέα οικονομικά δεδομένα, ο Πιερικός πηγαίνει σε μια άλλη φιλοσοφία. Χαμηλώνει το μπάτζετ και καλούμαστε μέσα από τα νέα δεδομένα να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, μια ομάδα ανταγωνιστική, που να αποκτήσει βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Αλλιώς με τη λογική του να σκορπίζουμε χρήματα χωρίς βάσεις, κάτι που έχουμε δει επανειλημμένως να γίνεται, αναγκάζονται άνθρωποι να βάλουν πολλά χρήματα σε χρονικές περιόδους και μετά εξαφανίζονται και αυτοί και οι ομάδες. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί στην Κατερίνη".

Ο νέος προπονητής του Πιερικού αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική της ομάδας είπε χαρακτηριστικά ότι το κλίμα στο ποδόσφαιρο ακολουθεί το κοινωνικό κλίμα και αναφέρθηκε στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τα οποία φέτος είναι πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ο προπονητής του Πιερικού αναφερόμενος στο ρόστερ της νέας χρονιάς δήλωσε: Mπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ μέχρι την έναρξη της χρονιάς. Παλεύουμε για τις μεταγραφές γιατί δεν υπήρξε προγραμματισμός και προετοιμασία τον προηγούμενο καιρό. Αναζητούμε και την καλύτερη λύση για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Θέλουμε έντεκα έμπειρους παίκτες τουλάχιστο για να προσανατολίζουυν τα νέα παιδιά. Θα κάνουμε τρεις μεταγραφές από παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Κινούμαστε για έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού μέσου, για έναν μεσοεπιθετικό ενώ θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Πέντα, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα.

Εχω συμβόλαιο 2 ετών και έχουμε στόχο να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. Δε χρειάζεται βιασύνη. Αν βιάζεστε βρήκατε λάθος προπονητή. Να βρείτε μάγο", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: