Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ασκήσεις… και διπλό

Ασκήσεις… και διπλό

Ιδιαίτερα δύσκολη και εξαντλητική ήταν η πρώτη πρωινή προπόνηση του Άρη επί Ελβετικού εδάφους, η οποία περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης για τους «κίτρινους». Στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του Άρη ο Έκτορ Κούπερ δίνει περισσότερο βάρος στον τομέα της τακτικής και αυτό είναι εμφανές, αφού στην απογευματινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε προ λίγου έγιναν ασκήσεις τακτικής. Στο τέλος των ασκήσεων μάλιστα ο Κούπερ χώρισε την ομάδα του σε δύο ομάδας πραγματοποιώντας διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο, κάνοντας παράλληλα μία πρόβα για το αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα.
Το πρωί, ο 55χρονος… άφησε εξαντλημένους τους παίκτες του, οι οποίοι πάρα ταύτα ανταπεξήλθαν πλήρως στο πρόγραμά του και μάλιστα δείχνοντας διάθεση και πάθος, σε μία προπόνηση που είχε να κάνει με την μυική τους ενδυνάμωση, αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας, στο τελείωμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν πρωί-απόγευμα οι Τσεσνάουσκις και Πρίττας, λόγο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και όπως είναι λογικό δεν θα συμμετάσχουν στο αυριανό παιχνίδι.

Στις 21:15 με Μπενφίκα

Στις 21:15 (ώρα Ελλάδος) -στην περιοχή Μόρτζε που βρίσκεται κοντά στην Λωζάνη- θα ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Μπενφίκα. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το συνδρομιτικό κανάλι της Πορτογαλίας, το SportTV, ενώ γίνονται προσπάθειες και από ελληνικό κανάλι για την μετάδοση του αγώνα, χωρίς ωστόσο κάποια οριστική εξέλιξη.
*Τα ξημερώματα θα βρίσκεται στο Κρανς Μοντάνα της Ελβετίας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Κάρλος Ρουίς, ο οποίος θα ξεκινήσει από αύριο ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: