Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο Αρεβάλο Ρίος στην Κάλιαρι


Ο Αρεβάλο Ρίος με τη φανέλα της Πενιαρόλ Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εγκίντιο Αρεβάλο Ρίος, καθώς, όπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος της Ουρουγουάης, ο διεθνής μέσος μεταγράφηκε από την πρωταθλήτρια Πενιαρόλ στην Κάλιαρι έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι εφημερίδες "El Pais" και "La Republica" δεν διευκρινίζουν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 28χρονου άσου, ο οποίος αγωνίστηκε με την "τσελέστε" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Μάλιστα, ο Αρεβάλο Ρίος ήταν ο ένας από τους μόλις τρεις παίκτες της Ουρουγουάης (σ.σ. Φερνάντο Μουσλέρα και Μαξιμιλιάνο Περέιρα οι άλλοι δύο), οι οποίοι αγωνίστηκαν για 90 λεπτά και στις επτά αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα στο πρόσφατο Μουντιάλ. Έχει φορέσει 13 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ οι εμφανίσεις του στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής του χάρισαν το προσωνύμιο "ο μικρός γίγαντας", δεδομένου ότι έχει ύψος 1,68 μέτρα.

Ο Αρεβάλο Ρίος έχει ήδη αγωνιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε δύο συλλόγους του Μεξικού (Μοντερέι και Σαν Λουίς), ωστόσο θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τα «χρώματα» της Κάλιαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: